Hva skal vi velge? KhaoLak eller Kata Beach?

13 jan. 2014 14:45
Visninger: 2070
Vi er to familier som skal til Thailand for første gang i juli-aug 2014. Vi skal først i bryllup i Krabi, og planlegger å ha siste uka i "sone-phuket", da flyet hjem går fra Phuket.

Har booket hotell i Khao Lak etter anbefalinger fra et reisebyrå, men så fikk jeg snakka med en slektning, som mente at det var altfor kjedelig i Khao Lak og at vi måtte heller vurdere Kata Beach. Så nå er jeg veeeldig usikker på hva vi skal velge og håper å få noen råd av ekspertene her inne. :-)

Vi er som sagt to familier - er interessert i å bo med gangavstand til det meste både strand og restauranter, barna er variert i alder: 1,5år, 9, 10, 12 og 15år.
Av Teresen
24 jan. 2014 11:33
Hej Tulleroril!
Vi anbefaler at dere tar turen til Khao Lak, ettersom det er et rolig og familievennlig sted for turister. I Kata Beach er mye mer fart. Når dere har kommet til Khao Lak skal dere absolutt passe på å ta turen til Similan Islands, som har kritthvite strender og perfekte dykkeforhold i vannet.

Ta gjerne en titt på bildene min kollega tok på Similan Islands:
http://www.reiseguiden.no/forum/bilder/similan-islands-thailand-27175

/Terese, redaktør Reiseguiden.no
24 jan. 2014 12:55
Ok, takker for svar.

Lurer bare på hva du mener med rolig og familievennlig - vi er interessert i å være med på div ting - utflukter m.m., og gå på restauranter om kvelden - altså ikke bare ligge på stranden samt være på hotellet....

PS! bildene fra Similian Islands såg fantastiske ut :-)

Toril
Av Teresen
27 jan. 2014 09:00
Hei!
I Khao Lak ligger fokus først og fremst på å ta det med ro på stranden. Men det finnes også et lite bysentrum med koselige restauranter, små butikker og alt annet du skulle kunne trenge. Khao Laker er ikke et sted for festing, men det finnes så klart puber og barer også. Når det gjelder tilbud om utflukter, så er det mye forskjellig man kan henge med på, så som dykke- og snorkleturer, eller en tur i jungelen der du kan ri på elefanter.

Les gjerne artikkelen vår om Khao Lak for barnefamilier:
http://www.reiseguiden.no/reiseguider/familiens-khao-lak-6477

http://www.reiseguiden.no/reiseguider/vidunderlige-khao-lak-4784

/Terese, redaktør Reiseguiden.no
21 okt. 2017 15:20
Se upp för elefanttrekking. Historien bakom den trevliga turistaktiviteten är mörk och dyster. För att tämja djuren tas elefantungarna från familjen som små och elefanter är intelligent djur som tar hand om varandra och sörjer varandra. För at få elefanten medgörlig får den ta emot mycket stryk så tänk er för innan ni går på attraktioner med elefanter. Detta gäller även apor som underhållning (det är också fråga om misshandel för att få lydiga djur. Djuren är egentligen livrädda och plågas när de beter sig som de har lärt sig. Bara föra tt djuren inte kan tala så innebär det itne att det är fritt för oss människor att roa oss med dem hur som helst.