Tips om Seychellene

Her finner du tips, råd og inspirasjon fra oss og våre medlemmer

På Seychellene ligger paradisstrendene på rad og rekke, den ene vakrere enn den andre. Dette er et av verdens vakreste reisemål for deg som liker sol og bad.

Seychellene Afrika

På Seychellene ligger paradisstrendene på rad og rekke, den ene vakrere enn den andre. Dette er et av verdens vakreste reisemål for deg som liker sol og bad.

De fleste er små koralløyer som ligger ganske utilgjengelig ute i Det indiske hav, 150 mil øst for Kenyas kyst. Den beste måten å finne din egen perle på er ved å leie en yacht, katamaran eller seilbåt. Her er det et stort utvalg av båter som du kan leie både med og uten mannskap.

De fleste hotellene ligger på de største øyene Mahe og Praslin, men om du vil bo veldig eksklusivt kan du søke opp noen av de mer luksuriøse hotellene som eier sin egen øy, for eksempel North Island Seychelles Hotel på Silhouette Island hvor kjendiser som Paul McCartney, Brad Pitt og prins William pleier å feriere.

Du kan besøke Seychellene året rundt, og temperaturen holder seg nesten alltid rundt 25-30 grader med badevann som aldri blir kaldere enn 27 grader.

Mange fugletittere kommer hit for å se den store ansamlingen av 300.000 fugler på den lille øyen Cousin Island eller krysse av sjeldne arter på Mahe.

Flere spennende lokale matretter serveres i dag nesten bare på øygruppens eldste restaurant, Marie Antoinette’s i Victoria. Her kan du prøve søtsur tunfisk eller flyvehund i currysaus. Spiser du her ved lunsjtider er sjansen stor for at du får deg et lite ”show” – når solen står høyest på himmelen pleier restaurantens gigantiske aldabra-skilpadder å parre seg.

Long Island fängelseö
4 / 10
Ögrupp utanför La Digue
6 / 10
Världens bästa strand ???
7 / 10
Vänta på mig...
8 / 10
La Digue Anse Source DÁrgent
9 / 10
Med min nya kompis
10 / 10