Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Puerto de la Cruz, Tenerife

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Puerto de la Cruz Tenerife, Europa

None
Sandstrand
Shopping
Genuint

Når du nyter sol og varme i Puerto de la Cruz har du som oftest både havet og den heftige vulkanen Teide innen synsvidde.

Går du lei av å sole deg på noen av strendene kan du og familien kjøle dere ned i det kulturvernede bassengområdet Lago Martiánez midt i sentrum. Du kan også ta en tur blant gamlebyens middelaldrende bygninger og i den gamle havnen. Det stabile, varme klimaet på den nordvestlige delen av Tenerife gjør at Puerto de la Cruz lokker til seg besøkende året rundt. Om somrene er det spanjoler fra fastlandet som rømmer fra heten for å få det litt kjøligere på Tenerife. De mange spanske turistene gjør også at det aldri er langt til nærmeste restaurant med autentisk spansk mat til gode priser.

Når det spanske riket ekspanderte på 1500-tallet, frarøvet de Kanariøyene fra lokalbefolkningen guancherene. De eneste sporene etter dette folket finner du på det arkeologiske museet i Puerto de la Cruz. Her kan du se keramikk, smykker, hodeskaller (og i blant også en mumie).

6timer
Flytid fra Oslo
2 / 9
Thinkstock
3 / 9
Thinkstock
Se vem som dök upp
5 / 9
6 / 9
Thinkstock
Röd flagg på stranden
7 / 9
Teide Spaniens högsta berg.
8 / 9

Reisemål som ligner Puerto de la Cruz