Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Charterreiser til Puerto de la Cruz, Tenerife

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Puerto de la Cruz Tenerife, Europa

None
Genuint
Sandstrand
Shopping

Når du nyter sol og varme i Puerto de la Cruz har du som oftest både havet og den heftige vulkanen Teide innen synsvidde.

Går du lei av å sole deg på noen av strendene kan du og familien kjøle dere ned i det kulturvernede bassengområdet Lago Martiánez midt i sentrum. Du kan også ta en tur blant gamlebyens middelaldrende bygninger og i den gamle havnen. Det stabile, varme klimaet på den nordvestlige delen av Tenerife gjør at Puerto de la Cruz lokker til seg besøkende året rundt. Om somrene er det spanjoler fra fastlandet som rømmer fra heten for å få det litt kjøligere på Tenerife. De mange spanske turistene gjør også at det aldri er langt til nærmeste restaurant med autentisk spansk mat til gode priser.

Når det spanske riket ekspanderte på 1500-tallet, frarøvet de Kanariøyene fra lokalbefolkningen guancherene. De eneste sporene etter dette folket finner du på det arkeologiske museet i Puerto de la Cruz. Her kan du se keramikk, smykker, hodeskaller (og i blant også en mumie).

6timer
Flytid fra Oslo
2 / 9
Thinkstock
3 / 9
Thinkstock
Se vem som dök upp
5 / 9
6 / 9
Thinkstock
Röd flagg på stranden
7 / 9
Teide Spaniens högsta berg.
8 / 9

Reisemål som ligner Puerto de la Cruz