Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i februar til Santorini

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Santorini Hellas, Europa

Den vakre øyen Santorini er et av verdens mest romantiske reisemål. De hvite hotellene ligger ikke bare postkortvakkert til på en klippe – man har også utsikt mot solnedgangen.

Byene Firà, Imerovigli og Oia ligger på Santorinis vakreste områder, hvor husene klamrer seg fast høyt oppe i 100 meters høye klipper. Herfra kan du nyte synet av solnedgangen fra en hotellbalkong eller uteservering. Om du vil bo nærme en strand bør du velge badeområdene Perissa, Kamari eller Vlychada.

På det sørlige Santorini ligger verdens rødeste strand. Klippene her har blitt dannet gjennom vulkansk aktivitet som har skapt den utrolige røde fargen. Flere jordskred og ras har dessverre gjort slik at det har blitt litt farligere å besøke den. Myndighetene har allerede planer om å stenge den av for besøkere.

4timer
Flytid fra Oslo
Santorini från ovan
2 / 30
Härliga grekiska damer.
6 / 30
Glittrande Egeiska havet.
7 / 30
Fira med vulkanen Nea Kameni i bakgrunden
9 / 30
Fira i bakgrunden
10 / 30
Läckert grekiskt laberinthotell
11 / 30
Vackert hem i Oia på Santorini
12 / 30
Den bländande vackra Oia på Santorini
14 / 30
A room with a view
16 / 30
Oia på Santorini
17 / 30
Solnedgången i Oia
19 / 30
Jag och min käre husband
22 / 30
Hasse 50 år hos Gaby, utsikt mot Nea Kameni
26 / 30
Överblick av gamla Thira
29 / 30

Reisemål som ligner Santorini