Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Imerovigli, Santorini

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imerovigli Santorini, Europa

Den lille landsbyen Imerovigli er en av de vakreste i Middelhavet. De hvite husene ligger på en klippe med utsikt over det krystallblå greske havet.

De fleste av husene her ligger svært dramatisk til langs kanten på den 100 meter høye klippen som utgjør Santorinis vestre del. De vakre hvite og blå husene ligger tett og gatene består som oftest bare av smale, svingete veier mellom bygningene.

Hotellene som har rom med utsikt mot solnedgangen er svært populære i høysesongen. Før du booker din reise så dobbeltsjekk at hotellet ditt har fin utsikt.

En av de mest populære turene på Santorini er veien mellom byene Firá og Oia, som passerer gjennom Imerovigli. Dette er en av de vakreste turene du kan få med fantastisk utsikt mot havet og den lille vulkanøyen Nea Kameni.

Et av verdens vakreste hotell ligger bare noen kilometer fra Imerovigli. I det firestjerners hotellet Windmill Villas bor du i en av flere vindmøller. Dette er luksuriøse hotellrom med flere soverom, privat basseng og jaccuzi, samt en koselig terrasse. De koster fra ca. 3000 kroner/natt med plass til 5 personer.

Reisemål som ligner Imerovigli