Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Georgioupolis, Kreta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Georgioupolis Kreta, Europa

Den lange sandstranden er perfekt for sol og bad. I Georgioupolis kan du slappe av og nyte den fantastiske naturen.

Her kan du tilbringen hver dag på et nytt sted langs den ni kilometer lande sandstranden vest for sentrum. Nord for havnen ligger den lille og vindfrie Kalivaki-stranden.

Det naturlige samlingspunktet i Georgioupolis er på uteserveringene på torget. Det finnes også koselige tavernaer og barer spredd utover den lille byen.

I Georgioupolis er det en avslappet stemning og den vakre naturen er perfekt for vandring, sykling og kanskje en ridetur.

Kort avstand fra hotellet ditt vil du finne fossefallet i Argiroupolis og innsjøen Kournas hvor du blant annet kan se mange ulike fugler.

Ved Preveli-klosteret, ca. Fem mil fra Georgioupolis, var det dramatikk under andre verdenskrig. Her gjemte man allierte soldater vekk fra de tyske okkupantene. Store deler av klosteret ble revet under krigen som straff. I dag finnes det flere minnesmerker her etter dette.

2 / 5
Thinkstock
Georgioupolis, mysiga kvarter
3 / 5
4 / 5
Thinkstock