Restplasser til Agii Apostoli, Kreta

Restplasser til Agii Apostoli, Kreta

 
 
 

Om Agii Apostoli Chaniakysten, Europa

None
Sol & bad
Sandstrand
Barnevennlig

Strendene i Agii Apostoli ligger godt skjermet i små bukter, noe som gjør vannet her perfekt for barn som vil bade i rolige omgivelser. Her er det også kort vei til flere vernede naturområder.

På begge sider av de to vikene ligger det klippefylte halvøyer som beskytter godt mot vind og bølger. Dette er så behagelige omgivelser at mange av de lokale i Chania drar til Agii Apostoli i helgene.

Begge halvøyene er fantastiske steder for å gå seg en tur, og på den vestre delen ligger det også en vakker kirke. Området rundt strendene i Agii Apostoli er fylt med grønn vegetasjon og små trivelige parker.

Agii Apostoli er en liten turistby som bare har et dusintall små og koselige hotell. Hit reiser du for å ta det med ro, for det ligger ingen store fornøyelsesparker eller attraksjoner her. Du kan derimot prøve deg på litt vannsport eller spille volleyball på stranden.

En spennende utflukt er å dra til Hellas’ eneste typografiske museum. Det ligger i Souda, omtrent en halv mil fra Agii Apostoli. Her kan du se gamle trykkpresser og lære mer om skrivingens og bøkenes historie. Det mest spennende er kanskje at de besøkende selv kan prøve en av museets gamle trykkpresser.

1 / 3
Thinkstock
2 / 3
Thinkstock
3 / 3
Thinkstock

De mest populære reisemålen i Agii Apostoli