Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Charterreiser til Agii Apostoli, Kreta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Agii Apostoli Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad

Strendene i Agii Apostoli ligger godt skjermet i små bukter, noe som gjør vannet her perfekt for barn som vil bade i rolige omgivelser. Her er det også kort vei til flere vernede naturområder.

På begge sider av de to vikene ligger det klippefylte halvøyer som beskytter godt mot vind og bølger. Dette er så behagelige omgivelser at mange av de lokale i Chania drar til Agii Apostoli i helgene.

Begge halvøyene er fantastiske steder for å gå seg en tur, og på den vestre delen ligger det også en vakker kirke. Området rundt strendene i Agii Apostoli er fylt med grønn vegetasjon og små trivelige parker.

Agii Apostoli er en liten turistby som bare har et dusintall små og koselige hotell. Hit reiser du for å ta det med ro, for det ligger ingen store fornøyelsesparker eller attraksjoner her. Du kan derimot prøve deg på litt vannsport eller spille volleyball på stranden.

En spennende utflukt er å dra til Hellas’ eneste typografiske museum. Det ligger i Souda, omtrent en halv mil fra Agii Apostoli. Her kan du se gamle trykkpresser og lære mer om skrivingens og bøkenes historie. Det mest spennende er kanskje at de besøkende selv kan prøve en av museets gamle trykkpresser.

1 / 3
Thinkstock
2 / 3
Thinkstock
3 / 3
Thinkstock