Reiser til Sunny Beach

Reiser til Sunny Beach

Om Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgaria er kjent for sitt lave prisnivå og et villt natteliv. Flere og flere hotell med all-inclusive etablerer seg langs den fine stranden. Unngå sentrum dersom du vil ha en fredfull ferie. Best vær får du i juni – september.

Sammenlign pakkereiser til Sunny Beach

Fly til Burgaskysten når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Sunny Beach

Om Sunny Beach Burgaskysten, Europa

Uteliv
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Her kan du nyte sandstrender, sol og varmt og deilig vann. I Sunny Beach finner du også hotell for alle lommebøker.

Her finner du et bredt utvalg av hotell – alt fra femstjerners luksus til budsjettvennlige hotell. Byen har mer enn 800 ulike hotell å velge blant, og mange kommer hit for å bo på et av de mange praktiske all inclusive-hotellene.

Om dagene kretser nesten alt i Sunny Beach rundt den 8 km lange sandstranden. Den er barnevennlig, langgrunn og vannet er nesten aldri kaldere enn 26 grader i sommermånedene. Langs stranden ligger en strekning med mange restauranter, kafeer og barer. Sunny Beach er kjent for sitt pulserende uteliv, så mange av barene er åpne til svært sent.

Om barna dine ikke får nok av å bade finnes det også flere badeland man kan ta en utflukt til.

En kort spasertur sørover fører deg til den koselige middelalderbyen Nessebar. Bygningene ligger på en liten halvøy og er beskyttet som verdensarv.

Om du er i Sunny Beach mellom mai-juni kan du dra på utflukt til blomsterparadiset Rosendalen. Det ligger to-tre timer vestover og er verdens største område med roser. Her ferdes du mil etter mil blant velduftende roser, og om du drar på en rundtur kan du besøke noen av destilleriene der områdets berømte roseolje blir produsert.

3timer
Flytid fra Oslo