Reiser til Nessebar, Bulgaria

Reiser til Nessebar, Bulgaria

Om Nessebar

Nessebar er en hyggelige ferieby i Bulgaria som har bevart mye av sin gamle sjarm med fine brosteinsgater, men har også en veldig fin sandstrand og et spennende fornøyelsesliv. Et barnevennlig reisemål som også passer for par.

Sammenlign pakkereiser til Nessebar

Fly til Burgaskysten når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Nessebar

Om Nessebar Burgaskysten, Europa

I Nessebar kan du sole deg på gyllengule strender om formiddagen og gå vandre rundt i flere tusen år gamle gater om ettermiddagen.

Byen er en av Europa eldste, og her kan du gå på fortau laget av de samme gatestenene som ble brukt av antikkens grekere og romere. Den vakre byen består av en spennende blanding av trehus og masser av middelalderske steinkirker. Byen er i dag beskyttet som verdensarv.

Den gamle delen av Nessebar ligger på en liten halvøy med herlige gyllengule sandstrender både i nord og sør. Mange av hotellene ligger derimot i den nyere delen på fastlandet.

Nessebar har flere interessante museer, men sjansen er stor for at du heller vil tilbringe de varme og solrike dagene i det krystallblå vannet eller på en av de mange kafeene og restaurantene.

En av de merkeligste dansene i Europa er den hellige bulgarsk nestinarstvo. Dansen var tidligere vanlig i små fjellandsbyer og ble gjort barføtt på glødende kull. Om du drar de tre milene til det levende museet Gerana kan du se både denne og andre folkedanser, prøve veving, eller hvorfor ikke prøve å melke en geit?