Reiser til Koh Chang

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Priseksempel på fly til Thailand

Om Koh Chang Thailand, Asia

Koh Chang er dekket av fjell og regnskog, men er på vei til å bli det heteste reisemålet i Thailand.

De første turistene dukket opp her på 1970-tallet når backpackere begynte å reise til Asia. I dag er øyen så populær at det bygges flere nye hotell og veier.

Det finnes mange bra sandstrender på øyen, men det fjellrike landskapet gjør at noen er svært vanskelige å komme seg til. Den mest kjente stranden er Hat Sai Khao (White Sand Beach) som møter deg med en gang du går av fergen som skysser deg hit. Noen av øyens fineste sandstrender er Hat Sai Yao, Hat Kai Bae, Hat Khlong Phrao, Kai Bae Beach, Lonely Beach og Ao Bai Lan.

På Koh Chang finnes det mange korallrev for deg som vil dykke eller snorkle. Om du er nysgjerrig på øyens fjellrike regnskoger kan du vandre eller bli med på utflukt til fossefallene.

Området rundt øyen er fylt med marin krigshistorie. Hvert år holdes minneseremonier for det store slaget som tok sted her i 1941. Til tross for at det ikke var noen skip som sank, kan du likevel dykke til et krigsveteran-skipsvrak. I år 2012 ble nemlig HTMS Chang sunket for å hjelpe gjenveksten av koraller. Fartøyet deltok i både andre verdenskrig og Korea-krigen.