Reiser til Hua Hin

Reiser til Hua Hin

Om Hua Hin

Hua Hin anses ofte å være thailenderenes egne ferieby, og har vært et populært reisemål siden 1920 da den thailandske elite søkte seg hit. Fin sandstrand, men ved høyvann forsvinner en stor del av stranden. Passer for barnefamilier og par. Les mer

Fly til Hua Hin når det er som billigst

Om Hua Hin Thailand, Asia

Barnevennlig
Rimelig
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Det er ikke bare vanlige turister som ferierer i Hua Hin – her tilbringer selv den thailandske kongen tid i feriene sine.

Den fem kilometer lange sandstranden er svært populær siden vannet alltid er rent og rolig. Det finnes nok av palmer, barer, kafeer og restauranter om du trenger en pause fra den tropiske solen.

Hua Hin har flere tradisjonelle markeder hvor du kan nyte folkelivet og kjøpe eksotiske krydder og grønnsaker. Det finnes også masser av utflukter om du vil utforske nasjonalparker, grotter, fossefall eller golfbaner.

Et av de mest luksuriøse hotellene ved stranden er Sofitel Hua Hin. Hit kommer mange filmentusiaster for å ta seg en drink ettersom det var her man spilte inn deler av filmen ”Dødsmarkene” fra 1984. Her spilte man inn scener som utspiller seg på Hotel le Phnom.

Tidig morgon på Sai Noi Beach
1 / 8
Sai Noi Beach, Hua Hin
3 / 8
Söder om Khao Tao
5 / 8
Hua Hins Järnvägsstation
6 / 8
"Drive in" på nattmarknaden
7 / 8
Fiskehamnen i Khao Takiap
8 / 8