Vinterens hotteste charternyheter

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Vinteren er tiden for de mest spennende reisemålene som ligger litt lengre bort enn Middelhavet. I vinter får vi også en hel del herlige nyheter å velge mellom, og vi har funnet frem noen gullkorn.
Publisert 10 september 2012

I vinter finnes det utrolig mange vakre reisemål å velge mellom hos charterarrangørene – alt fra karibiske strender til luksuscruise på Nilen.

Isla Mujeres, Mexico

Den lille øya Isla Mujeres ligger utenfor storbyen Cancun i Mexico, og hit reiser du for å sole og bade på noen av de vakreste strendene i verden, slappe av i karibiske omgivelser og spise den beste meksikanske maten. Her trives også barnefamilier veldig bra og alle strendene er barnevennlige.
Ta deg hit: Ving lanserer Isla Mujeres som en nyhet i vinter, og du kan også reise hit med Apollo. Begge arrangørene har direktefly fra Norge til Mexico.

Aruba

I vinter kan du fly direkte til den karibiske øya Aruba fra Oslo. Den lille øya utenfor kysten av Venezuela frister med stabilt vær hele året i motsetning til mange andre karibiske øyer som ligger i orkanbeltet. Så om du er ute etter kritthvite strender, turkis hav og en avslappende ferie med karibiske rytmer er det hit du skal reise i vinter.
Ta deg hit: Ving har direktefly fra Oslo i perioden 11. februar til 5. mars.

Boa Vista, Kapp Verde

Kapp Verde er ingen nyhet i seg, men det er øya Boa Vista som er en av nykomlingene i årets charterprogram. Kapp Verde er jo kjent for sine vakre strender og gode sjømat, og det får du også her på Boa Vista. Når du reiser hit kan du velge mellom tre byer; Sal Rei, Santa Monica og Espingueira. I hyggelige Sal Rei kan du for eksempel bo på Blue Village Exotic Ria Karamboa med bamseklubb og all-inclusive.
Ta deg hit: Star Tour har direktefly fra Oslo i perioden 29. oktober til 18. mars.

Nilen-cruise, Egypt

Apollo har lenge kunnet tilby sine gjester cruise på Nilen, men i år har de oppgradert reisene og kan nå også tilby reiser på to femstjerners Nilen-båter, M/S Mayfair og M/S Tosca. Her er det luksus for alle pengene og som gjest kan du nyte av soldekk med basseng, spise fantastisk mat og skjemme bort deg selv i båtenes eget spa. Alt ombord holder en ekstremt høy standard, og i tillegg får du i løpet av reisen sett noen av de beste severdighetene som Egypt har å by på.
Ta deg hit: Direktefly til Hurghada fra Norge med Apollo, og deretter transfer til båten.

Saint Lucia

I fjor vinter var Barbados en av de store nyhetene i Karibia, og i år kan du kombinere en uke på Barbados med en uke på vidunderlige Saint Lucia.Det er en regnskogsøy med noen helt fantastiske strender og kan friste med utrolig mange opplevelser i tillegg til sol og bad. Reisen mellom Barbados og Saint Lucia er bare 45 minutter med fly.
Ta deg hit: Hit reiser du med Star Tour i perioden 20. desember til 28. februar.

Den dominikanske republikk

I vinter kan du fly direkte til Den dominikanske republikk fra flere byer i Norge. Det er Apollo som i samarbeid med Finnair kan tilby dette og hvorfor ikke passe på å skjemme bort deg selv litt ekstra på reisen dit? Finnair har nemlig en egen businessklasse som du vanligvis får betale veldig mye ekstra for å få sitte i, men på grunn av at dette er charterreise betaler man bare kroner 7996 ekstra per person og får da en stol som kan felles helt ut som en seng, støyreduserende hodetelefoner, teppe, pute og egen tv-skjerm. Og vel fremme kan du nyte av noen av Karibias beste strender.
Ta deg hit: Fly med Finnar fra Bergen direkte den 26. januar, fra Stavanger direkte den 12. januar, fra Trondheim direkte den 23. februar og fra Oslo direkte i perioden 15. desember til 9. februar.


Vinterreiser