Vinterens all inclusive på Kanariøyene

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: iStock
Kanariøyene er en favoritt året rundt, og hit kan du reise både sommer som vinter. Velg all inclusive neste gang du reiser til Kanariøyene for en optimal, avslappende ferie.
Publisert 10 januar 2017

Reis til Kanariøyene i vinter og bo så behagelig som det bare går an med all inclusive. Velger du all inclusive inngår alle måltider og drikke i prisen – et utmerket valg for barnefamilier eller deg som bare vil nyte late dager ved bassenget og slippe å tenke på neste måltid. Legg igjen lommeboka hjemme og nyt ferien i fred og ro.

Velg mellom den populære øya Gran Canaria, vulkanøya Tenerife, aktivitet- og sportsvennlige Fuerteventura eller naturskjønne Lanzarote. Alle øyene kan by på vakre strender, utsøkt tapas og avkjølende sangria. Den spanske øygruppen utenfor Afrikas kyst har alltid noe nytt og spennende å by på.


Charter til Kanariøyene fra OsloCharter til Kanariøyene fra Torp/SandefjordCharter til Kanariøyene fra BergenCharter til Kanariøyene fra TrondheimCharter til Kanariøyene fra StavangerCharter til Kanariøyene fra Tromsø