Barnas valg på Gran Canaria

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: TUI
Foto: Solresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Planlegger du en familieferie på Gran Canaria vil du mest sannsynlig også ha et hotell med barnebasseng, barnevennlig miljø og morsomme aktiviteter for hele familien. Vi har valgt ut seks hotell som passer ekstra bra for barnefamilier.
Publisert 12 september 2018

Du som reiser med barn har som regel litt andre krav enn vennegjengen eller kjæresteparet som vil ha alenetid. Hotellet skal ha barnebasseng og da gjerne med vannsklier, mange barnevennlige aktiviteter som barneklubb, lekeplass og underholdning som holder hele familien fornøyd. For mange er selve hotellet det viktigste, noen vil ha store familierom med alt inkludert i prisen, andre foretrekker leilighet med mulighet til å lage egen mat. Her har vi valgt ut seks barnevennlige hotell på Gran Canaria.

>> Alle fly til Kanariøyene
>> All charter til Kanariøyene

Ocean Beach Club, Playa del Cura

Lollo & Bernie-deluxe! Et luksuriøst, moderne og rolig familiehotell som åpner dørene 2.desember i år. I en rolig vik på Gran Canarias vestlige kyst har du treningsmuligheter, bra menyer, leiligheter med plass for opptill 8 personer, suiter med basseng, strandbeliggenhet, barneklubb….ja, her får du virkelig alt. Dessuten er det gratis WiFi på hele hotellet, nevn dette for tenåringene og de sitter så godt som på flyet dit allerede. For at du skal kunne slippe køer og nyte så mye som mulig av ferien har hotellet også direktetransport og innsjekking av bagasje på hotellet. For en opplevelse utover det vanlige kan du bestille en Ocean Beach Club Suite der du kan stå opp og gå rett ned i bassenget, eller en Clubhouse Suite om du vil bo litt mer avskilt.
» Les mer og se priser her

Family Life Playa Feliz, Bahia Feliz

Dette firestjerners hotellet er en del av Blue Village Bahia Feliz og ligger rett ved stranden i solsikre og barnevennlige Bahia Feliz. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter i toetasjers hus med balkong eller markbalkong. Bassengområdet er stort med mange vannaktiviteter, separat barnebasseng og en liten vannsklie. For de minste familiemedlemmene finnes det barneklubb, svømmeskole og en spennende lekeplass. På kvelden kan hele familien se på de store underholdningsshowene med skandinaviske artister. Du kan lage mat på egen hånd eller legge til all inclusive for en ekstra behagelig ferie.
» Les mer og se priser her

Sunconnect Servatur Puerto Azul, Puerto Rico

På dette trestjerners hotellet i Puerto Rico bor familier i romslige leiligheter, med utrolig vakker utsikt over havet. Bassengområdet passer bra for hele familien og har både barnebasseng og separat del for voksne. Foretrekker du sand mellom tærne så ligger det en lang sandstrand i nærheten. Barnen kan være med i barneklubben som har skandinavisk personal og det finnes lekeplass og mange andre morsomme aktiviteter. Er du en familie som alltid er på nett så passer hotellet perfekt, her finnes det nemlig en hel mengde forsjkellige interaktive løsninger for informasjon og underholdning, gratis wifi og en internettlounge for tenåringer.
» Les mer og se priser

HD Parque Cristóbal Gran Canaria, Playa del Ingles

Dette firestjerners bungalowhotellet er et av de mest populære i Playa del Ingles. Ved de to bassengområdene trives hele familien veldig bra, og et av bassengene har et lite vannland for de minste. Er du mer sugen på å stranden så ligger den ti minutter bort med hotellets egen buss. Familien kan også være med på noen av dag- og kveldsaktivitetene som hotellets personal arrangere. Vil du se litt mer av byen så er det gangavstand til både restauranter og butikker. Er du interessert i en ekstra behagelig ferie så kan du legge til all inclusive.
» Les mer og se priser

Bull Hotel Dorado Beach & Spa, Arguineguin

Er du ute etter et rimelig men populært hotell i Arguineguin kan du velge dette firestjerners leilighetshotellet. Du bor i barnevennlige omgivelser, veldig sentral, men også med kort vei til en liten badevik med en steinstrand. Leilighetene har et minikjøkken og enkelt kjøkkenutstyr, og du kan velge leiligheter med plass til seks personer. Ved det fine bassengområdet trvies både stor og liten, og det finnes både vanlig basseng og barnebasseng i tillegg til en avslappande jacuzzi. Hotellet tilbyr i tillegg aktiviteter for hele familien, som for eksempel treningsrom og spa for de voksne og lekeplass, lekerom og spillerom for barna. Det er mulig å legge til all inclusive for de som ønsker det.
» Les mer og se priser

Lopesan Baobab Resort, Meloneras

På dette femstjerners hotellet bor du i luksus i en morderne og Afrika-inspirert miljø i Meloneras. De velutstyrte familierommene er romslige og har balkong eller terrasse. Det finnes hele åtte oppvarmede basseng for familien å velge mellom, mange med vakre broer og spennende vannfall. Når du blir sulten kan du spise på en av de to bufférestaurantene eller smake på afrikansk eller middelhavsmat i á la carte-restauranten. Sentrum og stranden ligger bare en kort gåtur fra hotellet.
» Les mer og se priser


Charter til Gran Canaria i vinter

Alle all inclusive-reiser akkurat nå til Gran Canaria


Tilbud – Gran Canaria