Publisert 14 februar 2013

Hei, Veronica heter jeg og jobber for øyeblikket som redaktør her på Reiseguiden.no. Som webredaktør er jeg ansvarlig for publisering av nyhetsbrev, inspirerende innehold på hjemmesiden, partnersider og i sosiale medier.

Foruten livets skole, og under stadig læring, har jeg blant annet studert i både England og Australia. Som en kunnskapshungrig person med mange interesser har jeg utdannet meg innen journalistikk og PR, grafisk design, samt pedagogikk. Jeg har tilegnet meg arbeidslivserfaring som blant annet skribent, freelancer, grafisk designer og webredaktør.

Mine ferieparadis
Når jeg skal ut og reise er det for det meste uten ski på beina. Mine paradis ligger i nærheten av havet. For øyeblikket er vakre Italia og fantastiske Sør-Afrika blant mine favoritter, men jeg besøker såklart gjerne andre deler av verden også. Selvom jeg elsker sol og varme er jeg dog ikke væravhengig når jeg velger reisemål. Storbykultur og storslått natur lokker like mye som strandliv.

Øverst på ønskelisten, for fremtidige reisemål, ligger en rundreise i Brasil og Argentina, en langhelg i Reykjavik og en vingårdsferie i støvelformede Italia.

/ Veronica

E-post: veronica@reiseguiden.no
Tlf: +46 31 774 39 25
https://www.reiseguiden.no/minside/veronicah