Underholdende hotellbesøk i Stockholm

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Scandic Malmen
Foto: Hotell Rival
I Stockholm kan du kombinere overnatting med underholdende og spennende hotellbarer.
Publisert 19 desember 2009

Fordelene med å planlegge utekvelden på et hotell er mange. Du som hotellgjest vil blant annet ha kort vei hjem etter nattens festligheter. Flere av konsertene, kunstutstillingene og klubbene er dessuten gratis. Dette er noen av Stockholm mest underholdende hotell:

Lilla Hotellbaren

Midt på Södermalm, i nærheten av Medborgarplatsen og trendige SoFo, ligger musikkbaren Lilla Hotellbaren. Baren ligger innlosjert i Scandic Malmen, minimalistisk innredet og med en av byens lengste bardisker. Fem kvelder i uken kan du her nyte livemusikk i ulike sjangere.

Grand Hôtel

Vil du oppleve et miljø med litt luksus og eleganse og med et internasjonalt preg skal du ta turen til Cadierbaren på Grand Hôtel. Her kan du synke ned i store, myke sofaer og nyte atmosfæren og den fantastiske utsikten over Gamla Stan og slottet. Dette kombinert med levende pianomusikk, førsteklasses cocktailservice og en velkomponert barmeny.

Lydmar Hotel

På Lydmar Hotel kan du kjenne deg som hjemme, dog men et litt mer luksuriøst preg. I et avslappende stuemiljø kan du selv kombinere din egen varmrett. På dette levende og sofistikerte møtestedet arrangeres kontinuerlig konserter og fotoutstillinger.

Bar 101

Over Scandic Anglais livlige hotellbar ved Stureplan ligger det en tilsvarende bar, dog litt mer eksklusiv, en etasje opp. Bar 101, som den heter, er en rendyrket cocktailbar. Miljøet preges av en rolige lounge atmosfære og tilbudet på drinkmenyen er enormt. Med utsikt over Humlegården sammen med dempet housemusikk og fargesterk innredning, får du en utmerket start på kvelden.

Hotell Rival

I den gamle kinoen Rival fra 1937 finner du Sverige første boutiquehotell. Hotellet eies av selveste ABBA-Benny. Her kan du veksle mellom den varmt innredede bistrobaren og den art deco-inspirerte cocktailbaren. Skal du se noen av de mange showene hotellet har å tilby, kan du ta et glass vin i foajén.

Fly til Stockholm

Billig hotell i Stockholm

Nysgjerrig på Stockholm? Les mer her.