Publisert 21 mars 2019

Nyt historiske vibber på Badhotellet i Tranås

Siden 1899 har Badhotellet vært et sted forbundet med helse og velvære. Her nyter du inspirerende omgivelser fra århundreskiftet med et supermoderne SPA med mange ulike opplevelser. Basseng, relax-flater, badstu, ulike spabehandlinger, bad og utendørs badstudekk, samt Badhotellets Sparitual. Sparitualet bygger på kneipp-metodens helende kraft med varme og kalde kilder. En opplevelse utover det vanlige som berører alle sansene.
Les mer>>

Hooks Herrgård – en smålandsk spaperle

Opplev alle årets årstider på Hooks Herrgård og nyt av smålandsk natur, varme & kalde bad, badstulandskap og deilige behandlinger. Kombiner avslapning med aktiviteter som padling, trening eller en herlig tur. I herregårdens salonger serveres en enestående middagsbuffet etter sesongens smaker. Sov godt og våkne uthvilt til en ferdigdekket frokostbuffet før spaet byr på mer avslapning. Unn deg en herlig weekend med familie & venner.
Les mer>>

Strömstad Spa & Resort – din resort ved sjøkanten - året rundt!

I Strömstad finner du dette unike spa- og resortanlegget som ligger vakkert til på Bohuslän-skjærgården ved Kosterhavet. Kos deg med turer, spa-behandlinger, god mat, partystemning og en “touch” av den franske rivieraen, bare i Bohuslän. Her finner du saltvannsbasseng, utendørs-jacuzzi med havutsikt, kneippbad, tecaldarium, dampbadstu, finsk sauna og fotbad. Spa og treningssal holder åpent hver dag mellom kl. 07-21 og som hotellgjest har man fri entré.
Les mer>>

Torekov - det lille og personlige Spa-hotellet

Torekov ligger vakkert til lengst ut på Bjäre-halvøyen. Stedet har en lang historie som kurby. I tillegg til det beste innenfor vitenskapelig hudpleie og kroppsbehandlinger finner du her også et varmt spabasseng, isbad, badstu og relax-avdeling med panoramavindu mot havet. Ute på terrassen finner du to varme utendørsbad og et større basseng. Naturnært materiale og holdbar design visker ut grensene mellom ute og inne. Torekov oser av rekreasjon.
Les mer>>

Luksuriøse øyeblikk hos Upper House Spa

Høyt over Gøteborgs hustak opplever du Upper House Spa. Her går du i ett med det nordiske lyset, harmoniske fargeskalaer og beroligende naturmaterialer. Unn deg pakken selv, eller gi bort en dag full av avslapning. Her får du spapakke med 5-stjerners hotell, energigivende yogatime, luksusfrokost og følelsen av å synke ned i varmende basseng. Nyt følelsen av å bare være til og å bli pleiet.
Les mer>>

Yasuragi - Nordens eneste japanske spahotell i Stockholm

Bare 20 min fra Stockholms storbypuls ligger Yasuragi – stedet hvor du kan puste godt ut. Inspirert av den japanske badekulturen med vask og varme kilder finner du her et spahotell som i japansk ånd gir deg ro i sinnet. Når man stiger ut av vaskerommet møtes man av omgivelser inspirert av japanske gårdsrom. Her er innergården, som består av et varmtbad med vann som holder 34-36 grader, omgitt av huskropper med kaldt bad, kullsyrebad og dampbadstue med salt.
Les mer>>