Publisert 9 april 2014

Bor du på rett plass i Stockholm er det enkelt å ta seng rundt til fots og nå det meste av det som finnes i sentrum. Ta en titt på disse fem hotellene så får du penger til overs for shopping, men du bor likevel både bra og komfortabelt.

Hotel Birger Jarl
Cirka 500 meter fra Stureplan mott bydelen Norrmalm ligger det firestjerners Hotel Birger Jarl. Nærmeste t-banestopp er Rådmannsgaten. Her bor du på et fresht hotell med svensk design. Hotellet har hyggelig personale, og det finnes dobbeltrom fra 779 kroner inkludert frokostbuffé.
Les mer og bestill her.

Rica Hotel Kungsgatan
Nærmere shoppingen enn her går det ikke å være! Rica Hotel ligger i varehuset PUBs fem øverste etasjer med heis som går rett ned til butikkene. Utenfor finner du Hötorget og Kungsgatan der shoppingene bare fortsetter. Hotellet har moderne og nyrenoverte rom, og inkludert i romsprisen er alltid en stor frokostbuffé som er utviklet av det svenske kokkelandslaget. Dobbeltrom koster fra 800 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Mälardrottningen Hotel
Koselig hotell på en gammel yacht i Gamla Stan. Du går ombord på denne båten akkurat som filmstjerner og kongeligheter har gjort før deg. Man bor i lugarer med eller uten havutsikt, og herfra kommer du deg enkelt rundt til Stockholms store utvalg av shopping og restauranter. Dobbeltrom fra 779 kroner inkludert frokostbuffé.
Les mer og bestill her.

Columbus Loft
Columbus Loft ligger på Södermalm, eller Söder, som det heter på folkemunn. Her finnes massevis av bra shopping i tredy butikker i tillegg til restauranter og kaféer. Bygningen er fra 1780 og lligger et steinkast fra Medborgarplatsen. Du kommer deg enkelt inn til sentrum enten til fots eller med t-bane. Dobbeltrom koster fra 732 kroner per natt. Frokost tilkommer og koster 85 kroner per person.
Les mer og bestill her.

Nordic Sea Hotel
Det firestjerners hotellet Nordic Sea Hotel er nabo med sentralstasjonen, og er et perfekt utgangspunkt for å utforske Stockholm. Rommene er freshe og har gode senger, badrom med eksklusive materialer og vakker kunst på veggene. Hotellet har også en egen restaurant og den kjente isbaren Absolute Icebar. Dobbeltrom koster fra 1041 kroner per natt inkludert frokostbuffé.
Les mer og bestill.


Populære hotell i Stockholm