Svenske spahotell ved havet

Vilma
Reseguiden

Foto: Ystad Saltsjöbad
Foto: Charlotta Boucht
Foto: Falkenberg Strandbad
Foto: Smögen Hafvsbad
Foto: Hotell Havsbaden
Foto: YSB
Foto: Lisa Nestorson/ Stenungsbaden Yacht Club
Foto: Hotel Tylösand
Foto: Hotel Skansen
Foto: Mikael Pilstrand/Varbergs Kusthotell
Våkn opp til bølgeskvulp utenfor vinduet, stikk føttene ned i et par tøfler og se ut over et bølgende hav som glitrer i solen. Start dagen med en yogatime på bryggen, nyt fersk ananas og melon til frokost og koble av med deilige behandlinger – alt dette på Sveriges beste spahotell ved havet.
Publisert 11 april 2018

Å skjemme bort deg selv og noen du er glad i på et Sverige fineste spa er som balsam for en stresset kropp og sjel. Å dyppe tærne i havet i soloppgang er en luksus man raskt kan venne seg til. Her gir vi deg noen av Sveriges beste spa med havbeliggenhet.

Ystad Saltsjöbad

I den sørlige delen av landet, nærmere bestemt Ystad, ligger dette fantastiske spahotellet. Med en beliggenhet som er storslagen, rett inntill vannkanten, kan du koble av med noen du er glad i. Nyt champagne og jordbær på stranden, samle positiv energi med en yogatime på bryggen i soloppgangen eller les en god bok i de skjønne solstolene ved utendørsbassenget. Maten som serveres i restaurantene Port og Vitas har høy standard, og frokosten med pannekaker, croissanter og fersk frukt nytes best i solen på uteserveringen mot havet. I det prisbelønte spaet kan du prøve deg på behandlinger fra alle verdens hjørner i “The Creek Experience” eller bare slappe av i en av solsengene med utsikt over havet og med en sprakende peis ved siden av. Velkommen til paradiset!
Les mer og book her.

Falkenberg Strandbad

Med en uslåelig beliggenhet midt på Skrea strand ligger dette vakre spahotellet i New England-stil. Ta et glass champagne på balkongen og se solen senke seg over et glitrende hav, samtidig som du planlegger morgendagens behandlinger og måltider. Om sommeren kan du gå direkte fra sandstranden til hotellets After Beach der du får servert drinker i regnbuens alle farger. Luksusmat serveres på restaurant Köket, Famille og Bistro Mer (om sommeren), eller spis en storslagen brunsj eller Afternoon Tea. Unne deg en avkoblende behandling eller book spapakkene Ivory, Jade eller Ruby i hotellets prisbelønte “The Retreat Club”.
Les mer og book her.

Smögens Hafvsbad

Med en beliggenhet på den populære øyen Smögen i Bohuslän, med noen av Sveriges vakreste omgivelser ligger dette spahotellet. Her finner du 76 hotellrom, en à la carte restaurant spesialisert på fisk & skalldyr, samt flere spapakker å velge mellom som for eksempel golfpakken. Noe av det beste med Smögens Hafvsbad er at menneskenes beste venn, hunden, også er velkommen. Oppgrader ditt rom til et “hunderom”, da inkluderes til og med en fin hunde-VIP. Hotellet lokker også med en koselig spa-avdeling med et stort tilbud av behandlinger, boblebasseng og basseng. Å ta en dukkert i havet når du bor her er et must.
Les mer og book her.

Stenungsbaden Yacht Club

Rett ved vannet i Stenungsund ligger dette vakre spahotellet. Maten består for det meste av kortreiste svenske råvarer, men med infytelse fra den amerikanske østkysten. Blåskjellene som serveres her er fra Orust, østersene fra Ljungskile og brødet kommer fra bakeren rundt hjørnet. I sommermånedene flyter champagnen, luksusbåtene står tett i tett, skalldyrene smaker ekstra godt og timer du oppholdet med konkurransen “Tjörn rundt” (Sveriges største turregatta med over 300 båter) kan du virkelig slå hælene i taket. Hotellet tilbyr også After work, pianobar og DJ i helgene. Er du her for å slappe av finnes det mange herlige pakker, slik som “Spapakken”, “Kyss-og-klem-pakken” og ”Golf ved havet".
Les mer og book her.

Hotel Tylösand

Midt i idyllen blant sanddyner, solskinn og saltvann ligger Per Gessles stolthet Hotel Tylösand. Hotellet har 230 komfortable rom å velge mellom, en underholdende After Beach, nattklubb, vinsmaking og et fint spa. The Spa består av to etasjer med avslapning og en slående utsikt over den fine sandstranden og havet. Pool, badstu, jacuzzi, relaxpool, utendørsbasseng, opplevelsedusj og behandlinger er bare noe av det du kan velge mellom her. Så klart tilbyr hotellet gratis Wifi overalt – også på stranden. Når sulten melder seg kan du velge mellom restaurant Tylöhus, Leifs Bar & Grill, Bettans bar og Titus Tapas (sommer). Nyt alt fra sushi til pizza og ferske skalldyr.
Les mer og book her.

Varbergs kusthotell

Femtito steg fra vannkanten, og med en vakker sandstrand rett utenfor. Nærmere havet enn dette er det vanskelig å komme. I starten av 1900-tallet åpnet stedet som da het Kustsanatoriet Apelviken, og i ettertid har det også hett Varbergs Kurort. Her finner du Sveriges eneste Thalasso-spa. I Thalasso-spaet finner du mange ulike opplevelser, både innendørs og utendørs. Boblebad, badstu, saltvannsbasseng med en temperatur på 32 grader, varm- og kaldtvannsbasseng, samt en magisk spahage med hengekøyer og soldekk. Vil du gjøre litt ekstra stas på det kan du booke en spabehandling. I restauranten serveres det smakfull mat, valgt med største nøyaktighet og med hensyn til miljøet, som blant annet laksetartar, kalv og reker. Følg den vakre strandpromenaden inn til sentrum om du vil utforske mer.
Les mer og book her.

Book ditt hotell i Sverige her.


Tilbud – Hotell