Svenske spahotell ved havet

Vilma
Medlem siden 2017, besøkt 13 land

Foto: Ystad Saltsjöbad
Foto: Charlotta Boucht
Foto: Falkenberg Strandbad
Foto: Smögen Hafvsbad
Foto: Hotell Havsbaden
Foto: YSB
Foto: Lisa Nestorson/ Stenungsbaden Yacht Club
Foto: Hotel Tylösand
Foto: Hotel Skansen
Foto: Mikael Pilstrand/Varbergs Kusthotell
Våkn opp til bølgeskvulp utenfor vinduet, stikk føttene ned i et par tøfler og se ut over et bølgende hav som glitrer i solen. Start dagen med en yogatime på bryggen, nyt fersk ananas og melon til frokost og koble av med deilige behandlinger – alt dette på Sveriges beste spahotell ved havet.
Publisert 11 april 2018

Å skjemme bort deg selv og noen du er glad i på et Sverige fineste spa er som balsam for en stresset kropp og sjel. Å dyppe tærne i havet i soloppgang er en luksus man raskt kan venne seg til. Her gir vi deg noen av Sveriges beste spa med havbeliggenhet.

Ystad Saltsjöbad

I den sørlige delen av landet, nærmere bestemt Ystad, ligger dette fantastiske spahotellet. Med en beliggenhet som er storslagen, rett inntill vannkanten, kan du koble av med noen du er glad i. Nyt champagne og jordbær på stranden, samle positiv energi med en yogatime på bryggen i soloppgangen eller les en god bok i de skjønne solstolene ved utendørsbassenget. Maten som serveres i restaurantene Port og Vitas har høy standard, og frokosten med pannekaker, croissanter og fersk frukt nytes best i solen på uteserveringen mot havet. I det prisbelønte spaet kan du prøve deg på behandlinger fra alle verdens hjørner i “The Creek Experience” eller bare slappe av i en av solsengene med utsikt over havet og med en sprakende peis ved siden av. Velkommen til paradiset!
Les mer og book her.

Strømstad Spa

Kun 10 meter fra havet i Strömstad, ligger denne perlen. Nesten alle rom har havsutsikt og maten som serveres er fantastisk. Høydepunktet under oppholdet blir garantert Decléor Aroma Spa på hele 2000 kvadrat, fordelt på to etasjer. Her kan du skjemme bort deg og noen du er glad i med saltvannsbasseng, dampbadstu, finsk sauna og utendørs jacuzzi med havsutsikt. Eller hvorfor ikke booke en herlig behandling? Et annet spennende konsept er Night Spa hvor du i fred og ro kan plaske mellom 21.30 og 23.00.
Les mer og book her.

Falkenberg Strandbad

Med en uslåelig beliggenhet midt på Skrea strand ligger dette vakre spahotellet i New England-stil. Ta et glass champagne på balkongen og se solen senke seg over et glitrende hav, samtidig som du planlegger morgendagens behandlinger og måltider. Om sommeren kan du gå direkte fra sandstranden til hotellets After Beach der du får servert drinker i regnbuens alle farger. Luksusmat serveres på restaurant Famille og Bistro Mer (om sommeren), eller spis en storslagen brunsj eller Afternoon Tea. Unne deg en avkoblende behandling eller book spapakkene Ivory, Safir eller Ruby i hotellets prisbelønte “The Retreat Club”.
Les mer og book her.

Smögens Hafvsbad

Med en beliggenhet på den populære øyen Smögen i Bohuslän, med noen av Sveriges vakreste omgivelser ligger dette spahotellet. Her finner du 76 hotellrom, en à la carte restaurant spesialisert på fisk & skalldyr, samt flere spapakker å velge mellom som for eksempel golfpakken. Hotellet lokker også med en koselig spa-avdeling med et stort tilbud av behandlinger, boblebasseng og basseng. Å ta en dukkert i havet når du bor her er et must.
Les mer og book her.

Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Våkn opp til bølgebrus, lyden av fiskebåter som dunker borti hverandre og se solen gå opp og ned på bøljan blå. Her har du skog og sjø rett ved, så grip sjansen til å komme deg vekk fra byens stress og mas. Et opphold her er som balsam for sjelen. Lei en liten robåt og kjenn stresset forsvinne i takt med hvert åretak. Laksefiske, løping og golf er også muligheter som finnes her. Dådyrpostei og dampet torskerygg er noen av matrettene du kan velge blant i restauranten. Velg og vrak mellom ulike behandlinger, der 90-minuttersbehandlingen “Mellom himmel og hav” er en favoritt.
Les mer og book her.

Stenungsbaden Yacht Club

Rett ved vannet i Stenungsund ligger dette vakre spahotellet. Maten består for det meste av kortreiste svenske råvarer, men med infytelse fra den amerikanske østkysten. Blåskjellene som serveres her er fra Orust, østersene fra Ljungskile og brødet kommer fra bakeren rundt hjørnet. I sommermånedene flyter champagnen, luksusbåtene står tett i tett, skalldyrene smaker ekstra godt og timer du oppholdet med konkurransen “Tjörn rundt” (Sveriges største turregatta med over 300 båter) kan du virkelig slå hælene i taket. Hotellet tilbyr også After work, pianobar og DJ i helgene. Er du her for å slappe av finnes det mange herlige pakker, slik som “Weekend-pakken”, “Kjærlighetspakken ekstra alt” og “Golf ved havet”. Det er også mange bra behandlinger å velge mellom og er du her i fellesferien finnes også pakken “Kids på spa”.
Les mer og book her.

Hotel Tylösand

Midt i idyllen blant sanddyner, solskinn og saltvann ligger Per Gessles stolthet Hotel Tylösand. Hotellet har 230 komfortable rom å velge mellom, en underholdende After Beach, nattklubb, vinsmaking og et fint spa. The Spa består av to etasjer med avslapning og en slående utsikt over den fine sandstranden og havet. Pool, badstu, jacuzzi, relaxpool, utendørsbasseng, opplevelsedusj og behandlinger er bare noe av det du kan velge mellom her. Så klart tilbyr hotellet gratis Wifi overalt – også på stranden. Når sulten melder seg kan du velge mellom restaurant Tylöhus, Leifs Bar & Grill, Bettans bar og Titus Tapas (sommer). Nyt alt fra sushi til pizza og ferske skalldyr.
Les mer og book her.

Hotel Skansen

I 1877 var bygningen et kornlager, i 1920 ble det gjort om til et hotell. I dag er Hotel Skansen i Båstad en selvsagt møtesplass for både skåninger og tennisspillere fra alle verdens hjørner. Mellom 9-17.juli øker Båstads innbyggertall betydelig da verdensstjerner i tennisverdenen inntar byen under Swedish Open. Vil du unngå folkemasser på spaferien kan du besøke Skansen i andre måneder av året. Om vinteren kan du gå langs den 60 meter lange trebryggen over en vinterhvit strand til Kallbadhuset. Her venter et kaldt vinterbad, en varm badstu og en kjølig eplemost. Kos deg i hotellets spaavdeling med noen av behandlingene eller med et spakit. For den ultimate opplevelsen, book en av spapakkene – hva med den som heter “Ljuvlig Långhelg”? I restauranten serveres alt fra østers til lam.
Les mer og book her.

Varbergs kusthotell

Femtito steg fra vannkanten, og med en vakker sandstrand rett utenfor. Nærmere havet enn dette er det vanskelig å komme. I starten av 1900-tallet åpnet stedet som da het Kustsanatoriet Apelviken, og i ettertid har det også hett Varbergs Kurort. Her finner du Sveriges eneste Thalasso-spa. I Thalasso-spaet finner du mange ulike opplevelser, både innendørs og utendørs. Boblebad, badstu, saltvannsbasseng med en temperatur på 32 grader, varm- og kaldtvannsbasseng, samt en magisk spahage med hengekøyer og soldekk. Vil du gjøre litt ekstra stas på det kan du booke en spabehandling. I restauranten serveres det smakfull mat, valgt med største nøyaktighet og med hensyn til miljøet, som blant annet laksetartar, kalv og reker. Følg den vakre strandpromenaden inn til sentrum om du vil utforske mer.
Les mer og book her.

Book ditt hotell i Sverige her.


Tilbud – Spa & Helse

Sverige Europa

Gullholmen en sommarkväll
1 / 22
2 / 22
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
3 / 22
Titt över Grundsunds sommarstugor....
5 / 22
Vitsippor i mängder.....
8 / 22
Västkusten goes California
9 / 22
Ballongflyg över Stockholm
13 / 22
Jonas i Luleälven
15 / 22
paddeltur på Vättlefjäll
16 / 22
vy mot fjällstationen
17 / 22
En stad i vatten
18 / 22
midsommarnatt på Nuoljas topp
19 / 22
...mellan Peking och Linköping....
20 / 22
Café på Stumholmen
21 / 22
Populære reiser fra Haugesund til Sverige