Tyrkias luksuriøse charterhotell

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Ving
Foto: Nazar
Foto: Nazar
Foto: Star Tour
Foto: Detur
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving
5 stjerner, luksus, all inclusive, spa og lekre bassengområder... Velkommen til et lite stykke paradis langs den tyrkiske kysten!
Publisert 20 juni 2016

Kunne du tenkt deg en skikkelig luksusferie i sommer, men vil ikke bruke for mye penger? Da kan Tyrkia være svaret. Her finner man ofte både luksus- og all inclusive-hotell til en billigere pris, og du som reisende kan bruke mer penger på opplevelser og god mat. Så hva venter du på? Vi har samlet våre favoritter blant 5-stjerners hotell i Tyrkia.

SENTIDO Perissia i Side

Luksuriøst all inclusive hotell med 5 stjerner rett ved stranden – her trives du bra! Selve hotellet ligger i utkanten av Side, og hotellet passer fint for både par og familier. Her kan du kose deg i det laguneformede bassengområdet mens barna har det gøy i vannskliene. Spis deilig mat på et av hotellets fem restauranter, se en film på hotellets egen kino eller besøk biblioteket for å finne en bok å kose deg med til late dager på stranda. Selve rommene er lyse og moderne, og 700 meter fra hotellet ligger det et lite, lokalt sentrum med alt du trenger av butikker, apotek, kafeer og restauranter. Det er også en barneklubb og en tennisbane her, samt vannsport og hamam med behandlinger mot betaling. Her finner du også spa og treningsstudio, og det er gratis Wifi på hele hotellet. Reis hit med Ving.
Les mer om hotellet og se priser her

Marmara Bodrum i Bodrum

Marmara Bodrum er et lekkert designhotell for voksne gjester som ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Bodrum by og marina. I tillegg finner du en stor hage, to bassengområder og perfekte forhold for luksus og avslapning. Her slipper du et høyt lydnivå fra de minste barna, da hotellet har 12-års aldersgrense. Rastløs av å ligge i solen etter noen timer? Ta en slag tennis eller squash på hotellets egne baner, eller svett ut i treningsrommmet. Hotellet har gratis Wifi på hele området, og du reiser hit med Ving.
Les mer om hotellet og se priser her

SENTIDO Letoonia Golf Resort i Belek

På dette lekre hotellet kan du glede deg til total avslapning, lekker design og bungalow-livet. Gå rett fra resorten og ut på den lange sandstranden i Belek, eller nyt dagene ved det lekre bassenget med aktiviteter både i og utenfor vannet. Dette hotellet passer også deg som reiser med barna, da det er all inclusive og de minste kan more seg i barneklubbene eller vannskliene. De voksne nyter alenetiden på spa eller treningsrommet om de ønsker. På SENTIDO Letoonia Golf Resort blir ikke ferien kjedelig. Klar for nye smaker og sansetriggere? Prøv både bufférestauranten og flere à la carte-restauranter, eller slapp av med en drink eller en kald øl i en av barene. Hotellet har gratis Wifi på hele området, og du reiser hit med Ving. Her er det bare å lene seg tilbake å nyte ferien.
Les mer om hotellet og se priser her

Maxx Royal Belek Golf Resort i Belek

På dette 5-stjerners luksushotellet kan du nyte en herlig avslappende atmosfære, en stor spa-avdeling, samt golffasiliteter i kort avstand fra hotellet. Golfbanen her er til og med kåret til Tyrkias beste golfbane, så golferen kan bare glede seg! Se frem til hotellets innbydende buffet og rommene som er delikat innredet i detaljer av brunt og gull, alle med balkong og baderom med jaccuzi. Hotellet er rangert som det No.1 beste hotellet i Belek av TripAdvisors besøkende, hvor de aller fleste har gitt tilbakemeldinger om at hotellet er ypperlig og har best service. Hotellet er også skjenket Fortreffelighetsbevis 2016 og Travellers' Choice 2016. Du finner saltvann i det lagunepregede utendørsbassenget, og hotellet ligger også rett på stranda så du enkelt kan spasere ned til havet. Hotellet ligger 45 km unna Antalya by. Reis hit med Detur.
Les mer om hotellet og se priser her

Riu Kaya Palazzo i Belek

Dette 5-stjerners nybygde hotellet ligger rett ved stranden og er omringet av en stor, frodig hage. Bare hovedbassenget er på hele 7000 kvadratmeter, og reiser du med barn kan de glede seg til vannpark med 6 vannsklier og mange aktiviteter om sommeren. Med all inclusive-tilbudet kan du nyte alt fra spennende tyrkiske retter til kontinentale retter i hovedrestauranten The Palazzo. Temarestaurantene serveres libanesisk, italiensk og asiatisk, så her kan du glede deg til mange sanseopplevelser i matveien. På Star Tours RIU-hotell er service, mat og drikke alltid av førsteklasses kvalitet. Kos dere på spa med tyrkisk bad eller på golfbanen med 18 hull. Show og live-musikk tilbyd nesten hver kveld på hotellet. Gratis Wifi er inkludert på hele hotellområdet. Reis hit med Star Tour.
Les mer om hotellet og se priser her

Delphin Diva i Antalya

5 stjerner, idyllisk hageområde og en terrasse som går ut over bassenget med store deilige puter for avslapning og god drikke. Hotellet ligger langs stranden i Lara, et område som er kjent for å ha noen av Tyrkias beste luksushotell og høy standard. All inclusive-tilbudet her er noe for seg selv, med hele 7 à la carte-restauranter som tilbyr italiensk, japansk, kinesisk, meksikansk, sushi, klassisk tyrkisk og en fiskerestaurant. Du kan besøke alle disse en gang hver uten ekstra kostnad per opphold. Herfra er det kun 16 km til Antalya sentrum. På Delphin Diva er det særlig gjort mye ut av å skape private små kroker samtidig som hotellet er en stor hit blant barnefamilier, så barna vil aldri ha problemer med å finne jevnaldrende venner. Hotellets lobby og rom ble renovert i 2014 og er nå enda lysere og finere. Fra stranden går det en herlig pir ut i vannet med solsenger, parasoller og en bar som serverer kalde og varme drikker. Reis hit med Nazar.
Les mer om hotellet og se priser her.

Barnevennlige Pegasos World i Side

Pegasos World er som en liten by i seg selv, og har også et basseng på 10.000 kvadratmeter, som er Middelhavets største basseng og som har en egen øy på midten med med alt fra scene, bar, restaurant og kosekroker i små hytter med stråtak. På dette hotellet finner du også en enorm vannpark med 13 sklier og mye fart og spenning, piratklubb og svømmekurs, samt danseskole og ungdomsklubb for de mellom 12-16 år – akkurat som på Pegasos resort i Incekum. På dette hotellet kan familien bo samlet i suiter for opptil 5 personer og kose seg med flere ulike aktiviteter om kveldene. Reis hit med Nazar.
Les mer om hotellet og finn priser.

Finn drømmereisen med vår søkemotor:
- All inclusive-reiser til Tyrkia
- Charterreiser til Tyrkia
- Hotell i Tyrkia
- Restplass-reiser til Tyrkia
- Fly til Tyrkia


5-stjerners all inclusive i tyrkia