Luksuscharter i Tyrkia

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Tyrkiareiser
Foto: Ving
Foto: Nazar
Foto: TUI
Foto: Ving
Tyrkia gjør et stort comeback i 2018, og er et perfekt reisemål for deg som ønsker sol og luksus til en billig penge. Her er 5 all inclusive-hotell som oppfyller drømmen om pomp og prakt i sommer.
Publisert 23 mai 2018

Sentido Numa Bay Hotel, Alanya

Når bare det beste er godt nok er det her du skal sjekke inn. I et fint område utenfor den kjente feriebyen Alanya ligger dette femstjerners luksushotellet som har alt man kan ønske seg for å få en bra ferie; privat strand, flere bassengområder, all inclusive, barer og ett vannland som ungene (og kanskje de voksne også!) kommer til å elske. Det finnes også et eget bassengområde med 16 års aldersgrense for deg som vil ha litt mere ro, så her trives både par og barnefamilier. Selvfølgelig har hotellet et eget spa med hamam og forskjellige behandlinger slik at du kan skjemme bort seg selv litt ekstra. Bedre blir det ikke! Hit reiser du med Tyrkiareiser.
Les mer og se priser her.

SENTIDO Perissia, Side

SENTIDO Perissia ligger direkte på den vestre stranden i utkanten av Side, hvor hotellet tilbyr gratis solsenger og parasoller til sine gjester. Foretrekker du å slappe av i bassengområdet er det flere vakre basseng, enten du vil nyte fred og ro eller ha full fart med vannlek og vannsklier. Hotellet kan tilby et bredt utvalg av aktiviteter og underholdning, blant annet basketball, strandvollyball, treningsrom, spa, bibliotek, kino, diskotek og livemusikk. På hotellets område finner du hele fem forskjellige restauranter å velge mellom, så her vil du garantert finne menyer som både store og små vil sette pris på. Rommene er stilfullt og elegant innredet, med fri minibar full av forfriskende kald drikke. Hit kan du reise med Ving.
Les mer og se priser her.

Delphin Diva, Antalyakysten

På Delphin Diva i Lara like ved Antalya får du gjennomført luksus og eleganse. De idylliske hageområdene har god plass og en avslappende atmosfære. Her kan du nyte ferien i behagelige solsenger med store deilige puter, kun avbrutt av en herlig dukkert i et av bassengene. For barna finnes det basseng med vannsklier, og vil du ha fred og ro kan koble helt ut ved relax-poolen. Hotellet ligger direkte på stranden med vakre skyggefulle paviljonger og en stor solfylt badebrygge. Når du er lei av sol og bad, kan du bli med på mange av aktivitetene som hotellets aktivitetsteam arrangerer, som fotball, bordtennis, dans og dart. Eller ta et slag tennis eller benytte deg av det godt utrustede treningsrommet som har åpent hver dag. Ungdommen vil nok trives godt i spillavdelingen som frister med et stort utvalg av spillmaskiner, fotballspill og airhocky. Her bor du i store komfortable rom med fri minibar. Det er kostnadsfritt trådløst internett i lobbyen og på rommene. Hit kan du reise med Nazar.
Les mer og se priser her.

Kaya Palazzo Golf Resort, Belek

Dette 5-stjerners nybygde hotellet ligger rett ved stranden og er omringet av en stor, frodig hage. Bare hovedbassenget er på hele 7000 kvadratmeter, og reiser du med barn kan de glede seg til vannpark med 6 vannsklier og mange aktiviteter om sommeren. Med all inclusive-tilbudet kan du nyte alt fra spennende tyrkiske retter til kontinentale retter i hovedrestauranten The Palazzo. Temarestaurantene serveres libanesisk, italiensk og asiatisk, så her kan du glede deg til mange sanseopplevelser i matveien. På Star Tours RIU-hotell er service, mat og drikke alltid av førsteklasses kvalitet. Kos dere på spa med tyrkisk bad eller på golfbanen med 18 hull. Show og live-musikk tilbyd nesten hver kveld på hotellet. Gratis Wifi er inkludert på hele hotellområdet. Reis hit med TUI.
Les mer og se priser her

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek

Det luksuriøse og barnevennlige resortet i Belek ligger rett på stranden og har i tillegg et stort bassengområde for både store og små. Det er gratis wifi på hele hotellet og på rommet, og hele familien vil ha nok av aktiviteter å prøve ut om man skulle få nok av sol og avslapning – fra barneklubb til minigolf, tennis, spa med hamam og hotellets egen golfbane. Vil du gjøre ekstra stas på ferien kan dere bestille rom med direkte utgang til basseng. Belek er dessuten det perfekte reisemålet for de som elsker golf, da golfbanene utgjør et større areal enn hotellene og den lille byen. Belek er også kjent for sine mange mineralkilder som gir helsebringende mineralvann, som også brukes i mange av spaene her. Reis hit med Ving.
Les mer og se priser her.


Femstjerners charterhotell i TyrkiaTilbud på All inclusive-hotell i Tyrkia