Tyrkia-ekspertenes beste hotell for barnefamilien

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Detur
Foto: Detur
Foto: Tyrkiareiser
Foto: Tyrkiareiser
Klar for sommerferie med hele familien, men usikker på hvor dere bør dra? Tyrkia har en flust av barnevennlige hoteller og reisemål, og vi har spurt 3 reiseoperatører som spesialiserer seg på Tyrkia om hvor dere bør ta med barna i sommer.
Publisert 15 april 2016

Tyrkia er kjent for sine rimelige og luksuriøse all inclusive-resorter, noe som gjør det enkelt for barnefamilien på ferie. Vi har hørt med 3 Tyrkia-eksperter om hvor man bør dra i sommer; reiseselskapene Nazar, Detur og Tyrkiareiser.

Nazars favoritter

Nazar er spesialisert på familier med både små og store barn, og tipser om sine 3 beste all inclusive-familiehotell som inkluderer alt fra mat, skandinaviske barneklubber, danseskole, svømmeskole, ungdomsklubb og familiedager. I tillegg har de et bredt utvalg av bassenger, vannsklier og vannland, samt et stort wellness-område med blant annet hamam på alle hotellene deres.

Pegasos Resort i Incekum

På Pegasos Resort får dere 3 hotell til prisen av 1 – dette hotellet deler nemlig utendørsområde både med hotellene Pegasos Royal og Pegasos Club. Her finner dere blant er utrolig populær wipeout-bane ute i vannet, noe som også er veldig morsomt for tenåringer og voksne. Du finner også ungdomsklubben Chill Out Club, Captain Nemos piratklubb med Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider, svømmekurs og familiedager med turneringer for hele familien – alt sammen inkludert i prisen. Hotellet ligger rett ved en langstrakt, finkornet og langgrunn sandstrand, hvor du finner wipeout-banen med flere ulike hinder. Pegasos Resort er perfekt plassert i midten av de to andre resortene og det er kort vei til alt dere trenger. Kos dere også med amfi-teater om kvelden, i det frodige hageområdet om dagen og med gratis softis dagen lang – til og med laktosefri.
Les mer om hotellet og finn priser.

Aqua Fantasy i Kusadasi

Som eneste reisearrangør i Norden tilbyr Nazar reiser til Kusadasi, hvor du kan finne hotellet Aqua Fantasy – et gigantisk vannland for alle badenymfer. Her finner du Middelhavets største vannland på et hotell med blant annet 22 basseng, 31 vannsklier, piratklubb, ungdomsklubb og svømmeklubb, omgitt av flott natur som byr på mange utfluktsmuligheter. Hotellet ligger kun 9 km unna Kusadasi, og det går en lokalbuss dit rett utenfor hotellet om dere ønsker større shoppingmuligheter. Hotellet ligger i tillegg nærme den antikke byen Efesos med oldtidens største amfiteater som er vel verdt et besøk.
Les mer om hotellet og finn priser.

Pegasos World i Side

Pegasos World er som en liten by i seg selv, og har også et basseng på 10.000 kvadratmeter, som er Middelhavets største basseng og som har en egen øy på midten med med alt fra scene, bar, restaurant og kosekroker i små hytter med stråtak. På dette hotellet finner du også en enorm vannpark med 13 sklier og mye fart og spenning, piratklubb og svømmekurs, samt danseskole og ungdomsklubb for de mellom 12-16 år – akkurat som på Pegasos resort i Incekum. På dette hotellet kan familien bo samlet i suiter for opptil 5 personer og kose seg med flere ulike aktiviteter om kveldene.
Les mer om hotellet og finn priser.

Nazars mest populære utflukt

En av de mest populære utfluktene Nazar tilbyr er piratcruise, hvor hele familien drar til sjøs med “ekte” pirater. Piratskipet seiler til en øy hvor alle kan være med på skattejakt og morsomme leker. Dere spiser om bord og får være med på flere pirataktiviteter mens dere seiler. På vei hjem deles det ut skatter fra skattekisten og barna får pirat-diplom før det blir skumfest på skipet.

Deturs favoritter

Reiseselskapet Detur er eksperter på Tyrkia, og deres anbefalte destinasjoner for barnefamilier er Side, Marmaris og Bodrum. Side har to gyllengule strender på hver side av halvøya, der gamlebyen og sentrum ligger. Den vestre stranden er langgrunn og passer ypperlig for småbarnsfamilier. Marmaris kalles Tyrkias hvite perle og ligger nederst i en bukt omkranset av de stolte Taurus-fjellene. Her finner du en romantisk marina, gamleby med basarer og barnevennlig underholdning. Bodrum er proppfull av historie, og de fleste av Deturs hotell ligger i Gumbet, en liten rolig bukt ca. 4 km fra Bodrum med alle fasiliteter og en langgrunn sandstrand, perfekt for barnefamilier. Her tipser Detur om 2 av sine favoritthotell med all inclusive for barnefamilier.

Dream world aqua i Side

Dette 5-stjerners luksushotellet et av Deturs mest popuære og åpnet i 2015. Her finner du en stor vannpark med bassenger og vannsklier, samt et spasenter med hamam, treningsrom og tennisbane. Rett og slett et hotell som er perfekt for dere som ønsker å tilbringen mye av tiden på selve hotellet. De små kan kose seg på lekeplassen og den internasjonale barneklubben, eller bygge sandslott langs hotellets private sandstrand, hvor solsenger og parasoller er gratis. Underholdning, treningstimer og trådløst internett er også noe av det som inngår i all inclusive-prisen, samt all mat i buffet-restauranten og et gratis måltid på et av hotellets 4 a’la carte restauranter. Hotellet tilbyr også barnepass.
Les mer om hotellet og finn priser.


Von Resort Golden Coast i Side

Dette 5-stjerners hotellet ligger rett på stranda i barnevennlige Side, ca. 9 km fra sentrum. Hotellet har en gigantisk vannpark med hele 8 bassenger og 11 vannsklier, samt en stor SPA-avdeling og et rikholdig aktivitetstilbud for hele familien. Du kan velge standardrom for opptil 3 personer eller familierom for opptil 4 personer. Hotellets strand er kjent for å være en av de fineste i regionen. Buffetfrokost og -lunsj, treningssenter, aerobic, vanngymnastikk og minikubb for barna er også inkludert i all inclusive-prisen. Hotellet tilbyr også flere morsomme vannaktiviteter for store og små.
Les mer om hotellet og finn priser.

Tyrkiareisers favoritter

Tyrkiareiser spesialiserer seg på reiser til Tyrkia, og deres favorittreisemål og hoteller for barnefamilier inkluderer alt fra vannsklier, Aqua Splash, langstrakte strender, små og store svømmebasseng, barneklubber og all Inclusive. Her deler Tyrkiareiser sine 2 favoritthotell for barnefamilier som ønsker ekte tyrkisk gjestfrihet og en varm sommer i Tyrkia.

Club Calimera Serra Palace i Side

Dette hotellet er et av Tyrkiareisers mest populære familiehotell. Her kan de yngre boltre seg hele dagen, enten det er i vannskliene eller i miniklubben før kvelden avsluttes med minidisco. Ønsker man en litt mer aktiv ferie kombinert med sol, finnes det tilbud for enhver smak; tennis, minigolf, sandvolleyball og vannsport. Den langstrakte sandstranden er lekker og innbydende, og dere kan nyte ettermiddagen med en behandling ved hotellets lekre spa-avdelingen. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, og det finnes utallige lekre matretter å velge mellom. Kvelden avsluttes med god underholdning i regi av hotellets underholdningsavdeling.
Les mer om hotellet og finn priser.


White City Resort Hotel i Alanya

Ønsker man å kombinere en herlig sol- og badeferie med shopping, er White City Resort Hotel i Alanya et veldig godt alternativ. Dette hotellet er nytt i Tyrkiareisers program for 2016 og allerede veldig populært. Det skyldes kanskje det store svømmebassenget og vannskliene. For de aller minste har hotellet et eget barnebasseng med en liten vannsklie. Ønsker man ikke å ligge verken ved bassenget eller stranden, kan man ta en dukkert fra badebryggen. Eller hvorfor ikke ta minibussen inn til Alanya og besøke noen av de bugnende og fargerike markedene i byen? På kveldstid varter hotellet opp med de lekreste retter og byr på underholdning for både små og store.
Les mer om hotellet og finn priser.


Populære utflukter hos Tyrkiareiser

Tyrkiareiser kan skilte med flere morsomme utflukter, blant annet et besøk i Delfinariet hvor man får oppleve delfinene på nært hold og se deres magiske triks. Ta også familien med på en Jeepsafari utenfor allfarvei i Taurus-fjellene, eller besøk Antalya Aquarium – et av verdens største akvarium med haibasseng, undervannstunnel og spennende show.

I Reiseguidens søkemotor finner du alt du trenger til din reise til Tyrkia i sommer:
- All inclusive-charter til Tyrkia
- Fly til Tyrkia
- Sammenlign blant hotell i Tyrkia


All inclusive-charter med 4 og 5 stjerner under 5000 kr per pers

Tyrkia