Reiser til Gumbet, Tyrkia

Reiser til Gumbet, Tyrkia

Om Gumbet

Gumbet på Bodrum-halvøya i Tyrkia er kystens mest populære badeby. Her finner du en lang sandstrand, hvitkalkede hus og et stort utvalg av barer. Langs den fine strandpromenaden finner du i tillegg kaféer og restauranter. Best vær: april-okt.

Fly til Bodrum-halvøya når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Gumbet

Om Gumbet Bodrum-halvøya, Tyrkia

Den gyllengule sanden lokken nesten like mange besøkende som havet utenfor. I Gumbet kan du dykke, windsurfe eller teste parasailing.

Den kilometerlange stranden kan friste med gyllen sand og er rammet inn av restauranter og barer. Nesten hele stranden er dekket av solstoler og parasoller, hvor noen eies av barer som kan brukes av deres gjester.

Om kveldene forvandles deler av Gumbet om til et livlig partysentrum.

Vannet her er ofte fylt med dykkerbåter på vei ut til korallrevene, windsurfere, vannski og turister som kjører bananbåt.

Noen kilometer vestover ligger vannparken Aquapark Dedeman. En annen utflukt du kan gjøre er å ta en gåtur eller taxitur inn til nabobyen Bodrum. Her finner du mange koselige restauranter og en spennende middelalderfestning.

Har du 340.000 kroner til over? Da kan du booke deg en (1!) natt på det mest luksuriøse hotellet på Bodrum-halvøyen, Jumeirah Bodrum Palace, som ligger en mil nord for Gumbet. Den luksuriøse villaen ”The Palace” har en privat havn, en privat hammam og et stort basseng med gullstatuer. En suite på 90 kvm er rene budsjettfunnet: 5000 kroner per natt.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
4 / 5
Thinkstock