Publisert 19 april 2018

1. Spania, Mallorca – Robinson Club Cala Serena

Rolig beliggenhet i en bukt med grønne omgivelser finner du Robinson Club Cala Serena. Her står velvære i fokus og du kan nyte trening, god mat og avslapning. Hva sier du til 13 tennisbaner, flere basseng, solterrasse med havsutsikt, en chill out-bar og tapas? Du kan også ta treningstimer med instruktører, leie en mountainbike for å utforske Mallorca på egenhånd – eller hvorfor ikke ta en golfrunde? Som om ikke alt dette er nok så serveres det også gourmetbufféer for livsnytere og treningsfantaster hver dag. Et opphold på Robinson Club Serena er en helhetsopplevelse.
» Les mer om hotellet her

2. Hellas, Kos – TUI Magic Life Marmari Palace

Forbered deg på en sporty ferie der alt er inkludert! På TUI Magic Life Marmari Palace ferierer du behagelig med all inclusive som har et stort og variert tilbud av mat samt dryck. På hotellet er det et stort bassengområde som frister med masse herlige bad samt givetvis mengder av aktiviteter. Utfordre deg selv på hotellets treningstime, på treningssenteret, på tennisbanen eller kanskje på en sykkeltur ute i den vakre naturen? Om dere reiser som en stor gjeng kan vi tipse om windsurfing og strandvolleyball. Til tross for at hotellet er stort er det fortsatt en koselig, rolig atmosfære her. TUI Magic Life Marmari Palace passer både store som små.
» Les mer om hotellet her

3. Kroatia, Starigrad – Neilson Alana Beachclub

I rolige omgivningelser nær Paklenica nasjonalpark kan Neilson Alana Beachclub friste med en herlig avslappende ferie med gode muligheter for aktiviteter og trening. For deg som liker trening i naturen er det mange fine løyper for turgåing, løping og mountainbike. Med Velebitfjellet som nabo er det også gode forutsetninger for klatring, på en måte som passer for hele familien. Foretrekker du gruppetrening kan du delta på blant annet yoga, zumba og aqua fit. Eller kanskje du helst vil slå reiseselskapet i en tennismatch? Uansett hvilken type trening du foretrekker er sannsynlighet stor for at du kommer til å bli fornøyd med hotellets tilbud. Et tips er å besøke den fine spaavdelingen etter en tøff treningstime!
» Les mer om hotellet her

4. Kypros, Ayia Napa – Sunwing Sandy Bay Beach

Med tanke på at hotellet har blitt tildelt Den store barneferieprisen 2018 for beste familiehotell på Kypros er det ganske tydlig at ‘this is the place to go’ om du vil ta med familien på en innholdsrik ferie. Dette hotellet har alt; et stort bassengområde med vannsklier, en spaavdeling, mengder av ulike boalternativ, legeservice, samt at det er handikapptilpasset – bare for å nevne noe. Treningsmulighetene her er gode. Hotellet er et sertifiert “Klassikerhotell”, noe som innebærer at det finnes mange gode forutsetninger for deg som vil trene de fire klassikergrenene: svømming, løping, ski og sykling. Om du vil legge til styrketrening eller gruppetrening har hotellet også et velutstyrt treningsrom, samt treningstimer.
» Les mer om hotellet her

5. Tyrkia, Alanya – Sunprime C-Lounge

Sunprime C-Lounge er et luksuriøst ferieparadis egnet for voksne. Glem bråkete og høylytte bassengområder eller restaurangbesøk – her er det total avslapning som gjelder. Vil du ha litt ekstra luksus er det mulighet for å booke en romtype hvor All Inclusive er inkludert. Hvor aktiv du ønsker å være på ferien bestemmer du selv, på Sunprime C-Lounge finner du gratis treningsrom og gruppetrening med SATS ELIXIA-utdannede instruktører. Her kan du prøve deg på alt fra vanngymnastikk til yoga og crosstraining. Ta en dukkert i bassenget etter dra på en treningstime – eller hvorfor ikke nyte noe avkjølende drikke i poolbaren? Bader du helst i havet kan du glede deg over hotellets egen del av stranden, hvor det er gratis solsenger og parasoll for hotellets gjester.
» Les mer om hotellet her