Publisert 19 februar 2019

1. Vandring i Maspalomas-ørkenen

Har du noen gang drømt om å vandre i en ørken? Eller kanskje lurt på å besøke Saharaørkenen? På Gran Canaria finner du Maspalomasørkenen – sanden som har blåst dit fra Sahara og dannet en stor ørken på den sørlige delen av øyen. Maspalomas-ørkenen strekker seg hele veien fra Playa del Ingles til Meloneras, og å vandre i Maspalomas-ørkenen er en av de mest populære aktivitetene på Gran Canaria.

2. Surf på Fuerteventura

Man trenger ikke reise til Hawaii eller Bali for å lære seg å surfe – Fuerteventura byr nemlig på et koltbord av bølger for den som vil surfe. Her finner du alt for et vellykket surfeeventyr, beachbreak og revbrytninger for både nybegynnere og ekte proffer. På øyens vestkyst ligger nybegynnerfavoritten La Pared som er perfekt for deg som vil lære fra flere ulike surfeskoler og generelt ønsker mindre bølger.

3. Natt på Teide

Opplev nasjonalparken i skumringen fra Spania høyeste topp – vulkanen Teide på Tenerife. Vulkanfjellet frister med fantastisk natur og vakker utsikt. Opplev alt dette når solen går ned og landskapet farges i rosa, røde og lilla toner. Turen tar deg opp til 2100 meter over havet og lar deg se det dramatiske landskapet ovenifra. Når solen går ned er det bare du og stjernene igjen.

4. Padle kajakk blant delfiner

Padle kajakk i Atlanterhavet og se delfiner, havskilpadder og grindhvaler. På flere steder på Tenerife, blant annet Costa Adeje og Los Christianos, kan man leie kajakk og dra på ulike turer og se fantastisk natur og bli som i ett med havet. Å padle blant ville delfiner er en opplevelse man sent glemmer.

5. Aqualand

For de litt yngre er det mange morsomme vannparker å oppdage på Kanariøyene. En av dem er Aqualand på Gran Canaria, kun et steinkast fra Maspalomas. Dette er en fartsfylt vannpark med flere attraksjoner og basseng som passer både store og små.

Finn din reise til Kanariøyene her:

Sammenlign alle charterreiser til Kanariøyene
Se restplasser til Kanariøyene
Alle fly til Kanariøyene
Finn ditt drømmehotell på Kanariøyene