Publisert 15 oktober 2018

Novotel London Paddington

Dette sentralt beliggende hotellet har et innendørs basseng slik at man kan bade året rundt, noe som er gull for barnefamilier. Her finner du også rimelige familierom, lekeområde innendørs, tv-spill, DVD-filmer og mye annet kult for barna. Hotellet ligger nært Trafalgar Square, Paddington Station og Big Ben. Novotel London Paddington anses være et veldig billig hotell og et stort pluss er den veldig trivelige frokosten.
Adresse: 3 Kingdom Street, Sheldon Square, Westminster, London, W2 6BD
Les mer om hotellet

Melia White House

Om du vil være nære to av Londons største barneaktiviteter er Melia White House et utmerket alternativ. Hotellet ligger nemlig bare en kort gåtur fra både Madam Tussaud’s og London Zoo. På dette litt mer eksklusive og barnevennlige hotellet har barna en egen check-in disk hvor de kan late som om de er voksne. Til tross for hotellets sentrale beliggenget er det en rolig atmosfære og stilen er sjarmerende britisk med innslag fra Spania.
Adresse: Albany Street, London, NW1 3UP
Les mer om hotellet

Kensington West Hotel

For en barnefamilie kan det være vanskelig å finne billige hotell i London, og da kan det være en god idé å se litt utenfor de mest sentrale delene. Kensington West Hotel er et lite nyrenovert hotell i nærheten av det store varehuset Harrods. I nærheten av hotellet finnes det utmerkede transportforbindelser til sentrum og gjestene på hotellet berømmer de rene rommene.
Adresse: 25-27 Matheson Road, London W14 8SN
Les mer om hotellet

Grand Plaza Serviced Apartments

Å velge et leilighetshotell når man tar familien med seg til London er et utmerket alternativ. I en leilighet kan man lage all mat på sitt eget kjøkken. En god måte å holde budsjettet nede på, samtidig som det er koselig å gjøre ting sammen med bare familien. Fra hotellet tar det ca 10 minutter å gå til Hyde Park og 15 minutter til Notting Hill.
Adresse: 42 Princes Square, Westminster, London, W2 4AD
Les mer om hotellet

Premier Inn

Premier Inn er en kjede med familievennlige og rimelig hotell som finnes mange steder i London. Hotellene lokker med gratis overnatting, samt gratis frokost for barn under 16 år, noe som så klart står høyt hos barnefamilier.
Finn ditt hotell her

Pakkereiser til London
Fly til London
Hotell i London