Publisert 13 oktober 2015

Sverige har en flust av bra spahotell. Her har vi valgt ut noen rimelige spapakker på hotell der du kan rømme hverdagen for en stund.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Dra mot Arendal, rett utenfor Gøteborg city, så finner du Arken Hotel & Art Garden Spa. En oase midt blant industribygninger, med utsikt over havet. Pakken inkluderer fri tilgang til spaavdelingen fra 14:00 på ankomstdagen til 11:00 på avreisedagen. Det inngår også fri tilgang til aktivitetspass under oppholdet, en 3-retters middag, overnatting i dobbeltrom og frokostbuffé. På Art Garden Spa kan du velge mellom flere deilige vannterapier – for eksempel varme og kalde kilder, boblebad og opplevelsesdusjer. Pris fra 1290 svenske kroner per person for én natt.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Midt i Varberg finner du Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Hotellet ligger i en fin bygning fra 1902. De fantastiske fine boutique-rommene er unike og bør oppleves. På spaavdelingen finner du flere muligheter for avslapning: et stort vitality-basseng, badstue, lysterapirom, mørkerom, japanske kilder med ekstra varmt vann og utsikt over Varbergs hustak og festningen. I pakken Lille Asia Spa inngår en overnatting, frokostbuffé, tilgang til hela Asia Spa, 3-retters middag og et spa-kit med Yukata – en japansk kimono – og tøfler som man kan ta med hjem som et minne. Pris fra 1390 kr per person per natt.

The Spa på Hotel Tylösand

En resort like ved sanddynene på Tylösand. Hotellet har magisk utsikt over havet og her finner du en stor spaavdeling, treningssenter, restaurant, bar, nattklubb og fine hotellrom. På The Spa kan du kose deg med spa i to etasjer. I første etasje er det et stort saltvannsbasseng, boblebad, badstue, isbading og avslapning. I øverste etasje finner du et avslapningsbasseng, et oppvarmet utendørsbasseng, opplevelsesdusj, steam-badstu og komfortable lenestoler å slappe av i. En av spapakkene på Hotel Tylösand inkluderer overnatting i dobbeltrom, fri tilgang til spa og treningssenter, lån av badekåpe, tøfler til å ta med hjem, 3-retters kveldsmat og en stor frukostbuffé. Pris fra 1 095 kr per person og natt.

Spapakke på SelmaSpa+

Ta med din kjære eller din beste venn og unn deg et herlig opphold i Sunne. SelmaSpa+ er den perfekte plassen for romantikk og rolige stunder. På SelmaSpa+ finnes det mange ulike spapakker å velge mellom. Hotellet har spesielle tilbud avhengig av årstid og høytid. Et av deres mest populære spapakker, med halvpension, inkluderer overnatting, 3-retters middag, entré til spa og aktivitetespass, treningssenter og frokostbuffé koster fra 1359 kr per person per natt. Vil du inkludere lunsj også, er det en helpensjonspakke du bør velge. Priser fra 1539 kr per person per natt.

Spa på Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel er et unikt desinghotell som ligger i Småland, midt i Glasriket. På spaavdelingen kan du nyte deilige behandlinger og fire svømmebassenger, hvor et har en glass-kunstutstilling under vann og en annen er et utendørsbasseng med 38 grader. Det finnes også treningssenter og avslapning, samt vanndamp- og tørr-badstue. En av de mest fullbookede spapakkene er Art Glass Experience som inkluderer overnatting i dobbeltrom, lunsj- og frokostbuffé, 3-retters middag, entré til spa og treningssenter, morgonkåpe og tøfler på rommet, samt rabatt i glass-butikken. Pris fra 1495 kr per person og natt.

Noen andre spafavoritter blandt oss i redaksjonen:

- Ystad Saltsjöbad - prisvinnende spa med en unik frokostbuffé og service utenom det vanlige
- Falkenberg Strandbad - herlig spa med varm og innbydende atmosfære og triumferende beliggenhet
- Yasuragi - nyt herlige behandlinger i rolige Japan-inspirerte omgivelser