Storbyferier - stadig mer populært

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Thinkstock
Statistikk fra Ticket viser at storbyreisene har fått en enorm økning. København, London og Lisboa er de byene i Europa som har hatt størst oppgang.
Publisert 6 november 2013

Norge hadde en uvanlig bra sommer i år og dermed har kanskje mange fått den dosen sol de trenger. De fleste nordmenn valgte å heller legge utenlandsreisen til en storby i sommer i stedet for å satse på kun sol og bad.

En tid på året som egner seg utmerket for en storbyferie er høsten. En storbyferie kan by på spennende shopping, gode matopplevelser, spektakulær arkitektur, kultur og konserter. Det er ingen grunn til å kjede seg hjemme når prisene er såpass bra som under høsten.

Gode tips for en billigere reise

De fleste flyselskaper har kampanjepriser under høsten - hold utkikk etter dette i sosiale medier, på deres hjemmeside eller via nyhetsbrev. De billigste flyprisene får du som regel i ukedagene, ikke i helgen. Dersom du har mulighet styr unna flyreiser i helgen. November er som regel billigere enn resten av høsten.

København - kontinental og intim

København har en herlig og avslappende stemning, og kan by på alt man kan ønske seg av en storby. På strøget og gatene rundt finns mengder av butikker, restauranter, kaféer, små torg, barer og spennende småbutikker.


Flybilletter til KøbenhavnPopulære hotell i København


London er aldri feil

London er aldri feil! Over syv tusen puber, utallige shoppingmuligheter og ikke minst mange severdigheter og historiske særpreg gjør London til et populært reisemål for nordmenn som ønsker en spennende og opplevelsesrik storbyferie.


Billige flybilletter til LondonPopulære hotell i London


Lisboa - fascinerende og innholdsrik

Lisboa er en av Europa mest trendy storbyer, og det er ikke uten grunn at stadig flere nordmenn får opp øynene for denne vakre havnebyen. Med sitt sjarmerende historiske sentrum, utsøkt mat, livlig natteliv og herlige sandstrender, imponerer Lisboa sine besøkende.


Flybilletter til LisboaPopulære hotell i Lisboa


Flybilletter til resten av Europa finner du her >>

Her finner du hotell rundt om i Europa >>