Publisert 1 april 2016

De fleste har sett seg litt lei på en litt for lang vinter, men hva om vi sier at sommeren kun er 4 timer unna? Sett deg på direktefly til Kypros og nyt god mat og en varm sol i Middelhavet. Vi guider deg til rett sted og gir deg alle charterreiser til Kypros beste feriebyer for under 4500 kroner. Prisene gjelder for avreise mellom 1.april og 30.juni 2016 når to personer reiser og bor sammen, for hotell med minst 3 stjerner.

Ayia Napa & Nissi Beach

Ayia Napa er beryktet for å være et reisemål for partyløver, men det er også så mye mer.
Her kan du nyte luksus og noen av øyas fineste og mest barnevennlige strender – perfekt for barnefamilien. Et steinkast unna ligger vakre Nissi Beach med vannsport, rolige omgivelser og krystallklart vann som har fått EUs Blue Flag for sin renhet. I Ayia Napa finner du også en koselig fiskehavn og deilige sjømatsrestauranter.

Fig Tree Bay

Avslappende atmosfære, langgrunne strender og koselige tavernaer med mye bra restauranter. Her trives barnefamilien ekstra godt i varmen. Kos deg i turkise bukter For flere strender, besøk Pernera-området som ligger noen kilometer unna. Her finner du også en liten øy rett utenfor kysten som er et populært snorklested.

Pafos

Det perfekte stedet for å ta livet med ro. Sett deg ned på en av de mange små kafeene og restaurantene, spaser langs strandpromenaden og fiskerhavnen, besøk den gamle markedhallen eller bare slapp av med en god bok på en solseng. Du finner også noen av øyas beste golfbaner i Pafos. Ønsker du å komme tettere på de lokale, ta turen til den nordlige delen av Pafos for en følelse av lokalbefolkningen og hverdagslivet, samt den vakre torghallen.

Limassol

I tillegg til sol, bad og avkobling kan Limassol skilte med en sjarmerende gamleby, motebutikker, markedshall og et fornøyelig uteliv. Du finner også flere arkeologiske utgravninger utenfor byen, for eksempel det gresk-romerske teateret Kourion. Kypros største havneby har en vakker marina med seilbåter, ferierende luksusbåter og ferger som tar deg over til Hellas.

Larnaca

Kypros' tredje største by, Larnaca, har i de siste årene utviklet seg til en moderne middelhavsby. Her finner du kaffebarer, kule restauranter og shopping – og likevel står den ekte kyprotiske følelsen sterkt. Utforsk de koselige gatene og grønnsaksmarkedet i den eldre bydelen som ligger bak den palmekledde strandpromenaden, samt vakre historiske bygninger. Her er det lagt opp til en god miks mellom strand- og byliv, med mye gøy som skjer på kvelds- og nattestid. I Larnaca finner du også rosa flamingoer i saltsjøen.


Alle reiser til Kypros under 4500 kroner


I Reiseguidens søkemotor finner du alt du trenger til din reise til Kypros:
- Alle charterreiser til Kypros.
- Hotell på Kypros.
- Alle fly til Kypros.
- Finn din leiebil på Kypros.