Kypros fem beste strender

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Foto: ekkan2, medlem siden 2006
Foto: solgott, medlem siden 2007
Kypros har noen av verdens beste strender, og det finnes veldig mange å velge mellom. Her er redaksjonens fem absolutte favorittstrender.
Publisert 3 januar 2018

Skal du til Kypros i sommer? Da er du heldig! På øya finner du noen helt fantastiske strender – noen mer kjent enn andre. Vi har plukket ut fem strender som vi synes har det lille ekstra.

Konnos Beach – en skjult perle

Bare tre kilometer fra turistparadiset Fig Tree Bay, ligger denne bortgjemte perlen i Konnos Bay. Dette er en koselig, liten strand som er veldig populær blant lokalbefolkningen. Her finnes en liten taverna i tillegg til solsenger og vannaktiviteter på stranden.

Pissouri Beach – sand og runde stener

Ved den vakre lille byen Pissouri ligger denne stranden som lokker til seg både turister og lokalbefolkning. Den ene enden av stranden er sand og den andre enden er en blanding av sand og rullestein. Her er det godt med plass, selv midt i høysesongen.

Grecian Bay – nær Ayia Napa

Om man bor i Ayia Napa og ikke vil gå langt for å komme til stranden er det ofte Grecian Bay man søker til. En utrolig vakker strand med kritthvit sand og krystallklart vann – og ikke minst barnevennlig.

Latchi Beach – med gode restauranter

En steinstrand med utrolig klart og fint vann rett ved båthavnen i den lille byen Latchi, som ligger øst på Kypros. Det finnes flere veldig bra fiskerestauranter med fersk sjømat ved havnen, så her kan du bade, sole deg og spise godt hele dagen.

Makronissos – tre strender beskyttet for vind

Makronissos er egentlig tre strender som ligger beskyttet i hver sin bukt. Disse kritthvite strendene er noen av de mest populære på Kypros, og om man liker å være i aktivitet når man er på stranda er dette rett sted. Her kan man snorkle, dykke, stå på vannski og padle for å nevne noe.

Finn din reise til Kypros her:
- Alle charterreiser til Kypros
- Restplasser til Kypros
- Flybilletter til Kypros
- Hotell på Kypros
- Leiebil på Kypros


Tilbud på Sol & Bad