Sommerens beste all-inclusive

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Delphin Diva
Foto: Cavo Spada Deluxe & Spa
Foto: Ferrera Blanca
Foto: Blue Dome Mitsis Hotel
Foto: Kalithea Horizon Royal
Foto: Ving
Å bo på all inclusive-hotell er utrolig populært, og det finnes mange å velge mellom. Her er sommerens beste all-inclusive hotell.
Publisert 12 september 2013

Allerede nå er bestillingene av sommerens Syden-tur godt i gang og mange av charterarrangørene har gode rabatter om man bestiller sin reise i god tid. Her har vi funnet frem de all inclusive-hotellene som virkelig kan tilby sine gjester det lille ekstra i sommer.

Delphin Diva, Antalya

Her er hotell som kan friste med ekstra mye luksus for liten og stor i feriefavoritten Tyrkia. Her serveres det champagne ved ankomst og frukt på rommet neste morgen. Det finnes barneklubb for barna, et minitivoli og en stor vannpark, og når det blir tid for mat har dere en buffetrestaurant og hele seks á la carte-restauranter å velge mellom. Det blir ikke mye bedre enn dette! Hit reiser du med Nazar.
Les mer og se priser her.

Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreta

På det 65 000 kvadratmeter store anlegget fines absolutt alt du trenger for en herlig ferie. Her kan du skjemme bort både kropp og sjel med spabehandlinger, massasje, tyrkisk bad, jacuzzi og flere basseng både ute og inne. På hotellet finnes det restauranter med både gresk og internasjonal mat i tillegg til en herlig strandrestaurant. Vil du ha det litt ekstra bra bestiller du et rom med privat basseng. Hit reiser du med Apollo og Solia.
Les mer og se priser her.

Ferrera Blanca, Cala d´Or, Mallorca

Et av fjorårets mest populære reisemål var Mallorca, og det ser ikke ut som om klassikeren kommer til å bli mindre populær til sommeren. All inclusive-hotellet Ferrera Blanca ligger rett på en av de vakreste strendene på hele øya og her trives både voksne og barn. Det finnes flere bassengområder og massevis av aktivitetsmuligheter som bordtennis, badminton, beach volleyball og fotball. Her får du som gjest også både gratis internett om du har med din egen laptop, og noe som man er helt avhengig av midt på sommeren i Middelhavet – nemlig luftkondisjonering. Hit reiser du med Ving og Apollo.
Les mer og se priser her.

Blue Dome Mitsis Hotel, Kos

Her bor du på et av Kos mest familievennlige hotell. Et enormt bassengområde med flere avdelinger og separat barnebasseng og for deg som foretrekker å bade i havet ligger hotellet rett på stranden. Hotellet har et stort tilbud av fasiliteter og du kan både fikse håret, lære deg å vindsurfe og trene uten å forlate hotellområdet. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Kalithea Horizon Royal, Rhodos

Når bare det beste er godt nok skal du velge å bo her, Det sies faktisk at dette et av Rhodos aller beste all-inclusive hotell. Kalithea Horizon Royal har en fantastisk beliggenhet med utsikt over havet fra bassengområdet og et hotellområde med flere småbutikker, restauranter og barer. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Bolero, Golden Sands, Bulgaria

Bulgaria er et av de rimeligste reisemålene på sommeren, og med all-inclusive får du enda mer for pengene. Hotellet Bolero som ligger i Golden Sands er et femstjerners all inclusive-hotell kjent for sitt flotte bassengomåde og de mange fasilitetene. Det er kort vei til både stranden og sentrum, og på hotellet arrangeres det massevis av aktivteter i tillegg til at de har en egen barneklubb. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Flere charterreiser finner du her >>

Annonser:

Gode tilbud til Syden