5 all-inclusive i hotte Tyrkia

Louisewinberg
Reiseguiden, besøkt 35 land

Collage: Div. hotellbilder
Foto: Charisma De Luxe Resort
Foto: Royal Wings
Foto: Royal Dragon
Foto: Cornelia De Luxe
Foto: Hotel Marbella
Se fram imot en ferie helt uten bekymringer i all-inclusiveparadiset Tyrkia. Her er fem hotell for deg som vil ha luksus med alt inkludert.
Publisert 29 april 2011

Det finnes mange fordeler med all-inclusive, spesielt for deg som har barn. Måltider, drikke, is og snacks er inkludert i tillegg til mange aktiviteter. Flere av hotellene tilbyr fornøyelser som spa, trening, kino og barneklubb. Vi guider deg til fem hotell der du kan nyte årets sommerferie.

Elegant soldekk ved havet

Charisma Deluxe Hotel ligger i Kusadasi og her bor du flott rett ved havet. Det er kort vei til shopping, restauranter og fine strender. På hotellet har de tyrkisk bad, sauna, spa med skjønnhetsbehandlinger, massasje og jacuzzi. All-inclusiven består av halvpensjon med middag.

Perfekt for barnefamilien

Royal Wings er ett hotell gjort for barnefamilier bare en kort biltur fra flyplassen og sentrum i Antalya. Her har de en vannpark og massevis av morsomme aktiviteter som kino, lekeplass, minitivoli og barneklubb. Barna spiser ubegrenset med is og for de voksne finnes det spa, tyrkisk bad, bowling, kino og kort vei til shopping.

Luksus på Royal Dragon

Hotellet ligger i Evrenseki, ca ti kilometer fra Side. Det er bygd med inspirasjon fra Kina og her har man ikke spart på noe. Her er søylene dekt med ekte bladgull. Bortsett fra at all mat og drikke er inkludert i prisen får du mat på flyet, transfer og aktiviteter for barna, som for eksempel svømmeskole og piratklubb.

Eksklusivt i Belek

Cornelia De Luxe er et luksushotell som ligger ved stranden i Belek. Her bor du i hovedbygningen eller i villaer spredt rundt i en frodig hage. Inkludert her er alle måltider og drikke i tillegg til snacks, kaffe/te og kaker, tennis, beachvolleyball, gym og tyrkisk bad.

En fargeklikk i Marmaris

Nybyggde Hotel Marbella ligger rett ved havet. Det er et designhotell med stilige detaljer, moderne og lyse rom og herlige solterrasser. Her kjøper du til en frivillig halvpensjon med frokost og middagsbuffé.

All-inclusive i Tyrkia