Shoppinghotell i Europa

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Grand Hotel
Foto: Kiwi Collection
Foto: Hotel Plaza Athenee
Foto: Hotel Galileo
Foto: Kiwi Collection
Når det er dags å velge overnatting til weekendreisen er det flere faktorer som er avgjørende. Noen av de viktigste kriteriene pleier å være kort avstand til bra shopping og koselige restauranter.
Publisert 15 mars 2013

Vi har plukket frem fantstiske hotell med perfekt beliggenhet for deg som liker å shoppe eller vindushoppe. Dersom du velger å bo på noen av disse hotellene slipper du å slepe rundt på masse poser hele dagen. Her kan du laste av handleposene og fylle på med litt energi.

Oslo – Grand Hotel

I vår kjære hovedstad, Tigerstaden, er det et godt utvalg av butikker. Velger du å bo på Grand Hotel har du kort avstand til Oslo handlegater. Hotellet som bygdes i 1874 er tidløst og klassisk med moderne og trendige innslag. Foruten et velkjent spa, byr hotellet på en utsøkt restaurant og en bar med fantastisk utsikt. Noen få skritt fra hotellets inngang finner du handlegaten Karl Johan. Søker du litt mer eksklusiv shopping finner du butikker som Louis Vuitton, Mulberry, Hugo Boss og Moods of Norway på Akersgata. Er det dårlig vær eller synes du det er behagelig å ha alle butikker samlet på et sted, skal du ta turen til Oslo City.
Les mer og bestill overnatting her.

London – ME London

Shopping, shopping, shopping – London er et shoppingmekka, og spesielt nå som pundet er svakt. Med kort vei til Themsen,Trafalgar Square og shopping i verdensklasse, ligger dette 5-stjerners hotellet med imponerende fasiliteter og service. Foruten et av byens beste beliggenheter tilbyr hotellet et døgnåpent helsestudio, gratis WiFi i alle rom og luksuriøs regndusj med eksklusive spaprodukter. Når det begynner å rumle i magen, legg et besøk til hotellets STK-restaurant eller “roof top-baren” med fantastisk utsikt over hovedstaden. Her oppe opplever du London på sitt aller beste.
Les mer og bestill overnatting her.

Paris – Hotel Plaza Athenee

Dette luksuriøse hotellet er noe utover det vanlige. Her bor du hvor kun det beste er godt nok. Midt i Pars moteområde, et steinkast fra den velkjente gaten Champs Élysées, ligger Hotel Plaza Athénée omgitt av Paris mest eksklusive designbutikker som for eksempel Christian Dior, Chanel, Louis Vuitton, Prada, Valentino, Calvin Klein og Hermès. Hotellet har også gåavstand til Rue Faubourg Saint-Honoré, Eiffeltårnet og Louvren. Vil du slappe av etter handleturen kan du benytte deg av hotellets spa, Dior Institut, for avstressende behandlinger før shoppingskoene byttes ut med danseskoene.
Les mer og bestill overnatting her.

Milano – Hotel Galileo

Dersom du besøker motens hovedstad er det et “must” å bo i nærheten av shoppingdistriktet.
Dette 4-stjerners hotellet er et bra alternativ for deg som kan nøye deg med et litt enklere rom, men som ønsker god service og bra beliggenhet. Fra dette hotellet er det gåavstand fra høydepunkter som La Scala-teateret og “Quadrilatero della Moda” – Milano motedistrikt. Her finner du merker som Gucci og Prada, samt trivelige antikkbutikker og elegante kaféer. Trenger du å fylle på med energi etter en hel dag med shopping, kan du besøke hotellets restaurant eller “The American Bar”, for så å begi deg ut i Milanos pulserende natteliv.
Les mer og bestill overnatting her.

Berlin – Waldorf Astoria

Med ideell beliggenhet i Berlin, i nærheten av populære shoppinggaten Kurfürstendamm, ligger dette nyåpnede luksushotellet Waldorf Astoria. Hotellet som består av hele 31 etasjer byr på en fantastisk utsikt over byens silhuett. Her kan du velge å bo i allergivennlige rom, velge en ekstra god pute fra putemenyen og bruke hygieneprodukter fra Salvatore Ferragamo. Har du ømme føtter etter all shopping har du Tysklands beste spa, Guerlain Beauty Spa, like i nærheten.
Les mer og bestill overnatting her.

Her finner du flere hotell.


Fly til shoppingbyenePopulære hotell