Rhodos beste hoteller

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Fritidsresor Sverige
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor Sverige
Foto: Apollo
Foto: Solresor Sverige
Rhodos er, sammen med Kreta, et av de mest ettertraktede reisemålene her på Reiseguiden.no. Øya har mange bra hoteller - som en hjelp i hotelljungelen har vi valgt ut fem av våre favoritter.
Publisert 29 juli 2013

Her er våre hotellfavoritter på Rhodos:

Atlantica Imperial Resort & Spa, Kolymbia
– luksus for voksne

Detter 5-stjerners hotellet, like ved Kolymbiastranden, passer perfekt for par som vil slappe av og nyte stillheten og hverandre. Hotellet har 16-års grense. Blir du lei av strandlivet finnes det en stor solterrasse med et herlige basseng på hotellet. Vil du ha litt luksus under ferien kan du besøke hotellets spa eller oppgradere deg til en av hotellets juniorsuiter med direkte tilgang til bassenget.
Les mer om hotellet her.

Sunwing Kallithea Beach, Kallithea – et paradis for barnefamilien

Skal du reise med barn er dette 4-stjerners hotellet det perfekte valget. Det er kort vei til stranden og her finnes det flere bassenger, maskottene Lollo & Bernie og deres barneklubb, et godt utvalg av restauranter og flere treningsmuligheter. Vil du ha en ferie med det lille ekstra bestill en Royal Family Suite med Swim Out og nyt muligeheten til å stige direkte ut av sengen og ut i bassenget, eller la en Lollo & Bernie Suite imponere på dine småttinger.
Les mer om hotellet her.

Cactus Hotell, Rhodos by – gåavstand til alt

Cactus hotell er et populært og ettertraktet 3-stjerners hotell midt i Rhodos bymed en fantastisk utsikt over Ellistranden. I tillegg til kort vei til stranden finner du her øyas beste shopping, restauranter, barer og casino, med gåavstand til alt. Gå ikke glipp av en tur til gamlebyen som kan by på koselige smug og spennende historikk.
Les mer om hotellet her.

Sentido Port Royal, Kolymbia – populær luksus

Dette populære voksenhotellet kan tilby suiter med eget basseng, omgivelser i stilren design og kort vei til stranden. Hotellet egner seg utmerket for deg som ønsker en fredfull ferie. Blir du lei sand mellom tærne kan du plaske rundt i et av hotellets utendørsbassenger, i innendørsbassenget eller i jacuzzien. Når det begynner å rumle i magen kan du velge mellom to ulike restauranter, samt en loungebar med snacks og god drikke.
Les mer om hotellet her.

Hotel Lindos Imperial, Kiotari – familiefavoritt med kort vei til stranden

Sør for idylliske Lindos ligger dette 4-stjerners familiehotellet som kan tilby alt en barnefamilie kan ønske seg…og litt til. Dette trivelige hotellområdet ser ut som en liten by med flere bassenger, badeland, spa, skjønnhetsalong, små markeder og alle mulige sportsaktiviteter. Like utenfor hotellet ligger stranden, samt et godt utvalg av restauranter og barer.
Les mer om hotellet her.

Flere charterhotell på Rhodos finner du her.


Charterreiser til Rhodos


Flere charterreiser til Rhodos