Publisert 6 november 2012

For første gang er Spakampen vunnet av et flytende spahotell. Årets vinner er Pure Nordic Spa som åpnet for litt mer enn et år siden ombord på “danskebåten” Stena Saga. Richard Ternblom som er Route Director på Stena Line i Norge sier at de er overrasket, men at det føles helt fantastisk å få en slik anerkjennelse.

Nye gjester

En av grunnene til at Stena Line har valgt å satse så hardt på nettopp spa er for å lokke nye gjester ombord. Danskebåten er ikke hva den en gang var og i dag er det ikke bare billig tax-free eller Danmark som får folk til å bestille en tur. Jentegjeng i alle aldre og unge par reiser med Stena Saga fra Oslo til Frederikshavn, og har selve tiden på spa som hovedmål for reisen.
– Vi er glade for å kunne vise frem vårt spennende produkt for en helt ny gruppe gjester, sier Richard Ternblom, Route Director på Stena Line Norge.
– Vi opplever også at veldig mange blir positivt overrasket over hvor eksklusivt og flott Pure Nordic Spa er. Det er ikke hva man forventer seg når man reiser med “danskebåten”.

Mye å velge mellom på spa-menyen

Det er en klassiker som er den mest poplære behandlingen på Pure Nordic Spa, nemlig aromamassasje. Men noe som har blitt overraskende populært er å klippe seg. Til tross for at det å gå til sin egen frisør er nærmest hellig for mange, så er frisøren ombord nesten alltid fullbooket. Kanskje noe å tenke på om du skal reise med Stena Saga, kom hjem til Norge med en ny frisyre i tillegg til glødende hud og avslappede muskler.

Les mer om Spakampen her.
Her finner du mange gode spa-tilbud.
Les mer om Pure Nordic Spa her.