New Yorks beste hotell

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Yotel New York
Foto: The Bowery House
Foto: Beacon Hotel
Foto: Soho Grand
Foto: Hotel Americano
Foto: The Plaza
Å finne et hotell i New York som oppfyller alle dine ønskemål kan noen ganger føles som å lete etter den berømte nåla i høystakken. For at du skal finne et hotell som passer deg har funnet frem seks hotell i forskjellige kategorier.
Publisert 5 november 2012

Det er vanskelig å si hvilket hotell som er det beste i en by som New York. Alle som reiser dit har forskjellige krav og ønskemål for hvordan hotellet skal se ut, hva det skal koste og hvor i byen det skal ligge. Her finner du New Yorks beste hotell for akkurat deg.

For den prisbevisste

YOTEL er et stilig, hipt og moderne hotell med beste mulige beliggenhet i Midtown West. Rommene er små men bra planlagt, og tilbyr fasiliteter som handlagde madrasser, gratis WiFi og gratis telefonsamtaler i Nord-Amerika. Sen ankomst er ikke noe problem da hotellet har automatisk inn- og utsjekking døgnet rundt. På hver etasje finnes det et kjøkken der det er gratis te, kaffe, vann på flakse og isbiter til alle døgnets tider. I samme bygning ligger restauranten Dohyo som henter sin inspirasjon fra det japanske kjøkkenet, og de serverer en “all you can eat”-brunsj på helgen til lyden av livemusikk og DJs. Pris fra 961 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

For deg som vil bo billig og enkelt

The Bowery House på Lower East Side er et hotell som har funnets siden 1927. På 1940-tallet bygdes hotellet om for at hjemvendende soldater skulle kunne bo her, og av den anledningen ble rommene små, enkle og uten eget bad/WC. Alle de felles badene har golv varme, luksuriøse skjønnhetsprodukter og Ralph Lauren-handduker. Med lave priser og bra beliggenhet på Manhattan i tillegg til et koselig oppholdsrom og en takterrasse med flott utsikt er dette hotellet et kupp for deg som ikke krever luksus og stor plass. Pris fra 462 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

For familien

Beacon Hotel på Upper West Side har perfekt beliggenhet med utsikt over både Broadway og Central Park. Rommene er veldig romslige og har eget kitchenette – perfekt for familien som ikke vil bo trangt og gjerne lager noen måltider på rommet. Gratis internett, iPod-høytalere og produkter fra Gilchrist & Soames er andre ting som hotellet tilbyr sine gjester. Rett ved hotellet ligger et bra super marked og det er gangavstand til blant annet American Museum of Natural History og Central Park passer dette hotellet perfekt for deg som reiser med barn. Pris fra 1452 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

For deg som vil bo på et koselig boutique-hotell

Soho Grand ligger i hjertet av Soho, omringet av restauranter, kjente gallerier og unike butikker. DVD-bibliotek, låne-iPads og barnesikrede rom uten noen ekstra kostnad er ting som gjør at dette hotellet stikker ut. I din iPad finnes også en guidet tur av området for at du lettere skal finne din favorittplass i Soho. Når du blir tørst eller sulten finnes det flere steder å velge mellom. The Yard lokker med gode cocktails og snacks i solen på dagtid og en trendy bar og den nyeste musikken på kvelden. Et hotell med høy standard som samtidig lykkes ekstremt bra med å være et koselig og uformelt hotell. Pris fra 1468 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

For den designinteresserte

Hotel Americano i bydelen Chelsea ligger i nærheten av Chelsea Art Museum, Madison Square Garden og Empire State Building. Hotellet er designet av den meksikanske arkitekten Enrique Norten, og rommene har en elegant og minimalistisk innredning. Å spise på en av hotellets restauranter er en smaksopplevelse du sent kommer til å glemme. Spis hummer i den fransk-latinske restauranten eller en grillet hamburger på takterrassen servering. Her er det også et basseng som er åpent under årets varmere måneder. Pris fra 1742 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

For kjæresteparet

Med beste beliggenhet er The Plaza et historisk og romantisk hotell som har det lille ekstra. Gangavstand til det meste, 24 timers butlerservice, eksklusive butikker og housekeeping to ganger om dagen er bare noen av alle fordeler med å bo her. Etter en heldag ute på byen passer det perfekt å skjemme bort deg selv og din elskede i hotellets prisbelønte spa – prøv gjerne er Caudalie-massasje for to. Veldig romantisk og avkoblende. Når magen begynner å romle og du blir litt småtørst kan dere ta turen til hotellets champagnebar. Pris fra 3433 kroner per natt.
Les mer og se priser her.

Kommenter gjerne og fortell oss hvilket hotell som er din favoritt i “The Big Apple”!

Se alle hotell i New York her.


Flybilletter til New YorkPopulære hotell i New York