Nå er det billig i Australia

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Thinkstock
Helt siden juli 2012 har valutakursen på den australske dollaren sunket med 14 prosent - ypperlig for deg som skal feire jul "down under".
Publisert 20 juni 2013

Australia har lenge vært et populært reisemål blant nordmenn, og det er lett å forstå hvorfor. Her finner du eventyrlig vakker natur, paradissstrender, fantastisk vær og en lokalbefolkning som er imøtekommende og gjestvennlige.

Lav dollarkurs - rimelig ferie

Australia har takket være sin fremgangsrike gruve- og eksportindustri en av verdens sterkeste økonomier - dette har påvirket verdien på den australske dollaren. Siden oktober 2009 har kursen dog falt ned til et lavt nivå. I følge Lars Jönsson, salgssjef på Tour Pacific Sverige, senker Australia nå prisene på hotell og opplevelser “down under”. Det har også blitt billigere å besøke New Zealand. En kombinasjon av disse landene kan bli et meget prisverdig eventyr.

Historisk lave flypriser

Det er ikke bare billig å besøke Australia og New Zealand akkurat nå, du kan også få tak i fordelaktige priser på flybilletter.

– Billigere valuta gjør at man får mer for pengene. Dette kombinert med historisk lave flypriser gjør reiser til Australia og New Zealand mer og mer tilgjeneglig for stadig flere reisende, mener salgssjef på Tour Pacific Sverige, Lars Jönsson.

Bestill reisen din nå

Julereisene til Australia bestilles som regel veldig tidlig, ofte allerede 11 månder i forveien. I år gir romjula oss en hel del fridager - det betyr at reisene sannsynligvis forsvinner raskere enn normalt. Reisene til Australia og New Zealand blir som regel dyrere og dyrere jo lengre man venter med å bestille - i alle fall dersom du skal reise under høysesongen, 9. desember til 30. desember (gjelder utreise mellom disse datoene).

Her finner du flybilletter til Australia og New Zealand >>

Overnatting “down under” finner du her >>


Fly til Australia og New Zealand