Luksuriøse voksenhotell på Kanariøyene

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Unn deg litt ekstra luksus, fred og ro. Reiser du uten barn kan det være hyggelig å velge et hotell voksenhotell, og på Kanariøyene finnes det mange. Her er 5 romantiske charterhotell der dere kan nyte tid med hverandre.
Publisert 1 februar 2017

Det finnes mange hotell å velge mellom for deg som vil reise uten barn, og som passer perfekt når målet med ferien er å få litt fred og ro. Her er våre luksuriøse favoritter innen voksenhotell med minst fire stjerner.

Ocean Hill, Gran Canaria

Det tidligere Blue Star-hotellet heter nå Ocean Hill og ble totalrenovert vinteren 2016. Her bor du rolig i den øvre delen av Puerto Rico, og fra de fleste av hotellets leiligheter har du fint utsikt mot havet. Hotellet har to fine bassengområder og god plass til å bare slappe av. Ocean Hill ligger nær Europa kjøpesenter med butikker, restauranter og barer, og den lange, fine Amadores-stranden ligger i gangavstand fra hotellet. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.
Hit reiser du med Ving.

SENTIDO Gran Canaria Princess, Gran Canaria

Moderne og smakfullt hotell som passer best for voksne gjester, sentralt i Playa del Inglés med gangavstand til stranden. Her bor du i et lyst og fint rom med stor frokostbuffé inkludert. Hotellet har et par restauranter og barer og på kvelden er det levende musikk og show.Tilbring late dager ved det store, herlige bassengområdet, tilbaketrukket i relax-avdelingen eller i det lille treningsrommet. Hotellets verter arrangerer også felles aktiviteter for dem som vil være med.
Reis hit med Ving.

Elba Premium Suites, Lanzarote

Som gjest her har du også tilgang til bassengområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort med flere bassenger og en poolbar. Restaurantene er felles for Elba Premium Suites og Elba Lanzarote Royal Village Resort: bufférestauranten Yaiza (frokost, lunsj og middag), og à la carte-restaurantene La Brasserie (fransk) og La Nonna (italiensk). I lobbyen ligger baren La Boheme.
Her finner du også Thalasso spa, gratis WiFi i fellesområdene og et digitalt bibliotek. Prøv også ut gruppetreningstimer som yoga, pilates og Zumba mot avgift. Det går gratisbuss fra hotellet til Playa Dorada-stranden hver dag.
Hit reiser du med Apollo.

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Sunprime Atlantic View er Vings mest populære golfhotell på Gran Canaria, med kort vei til flere av øyas golfbaner. Glem lekende, energiske barn og barnevennlige buffeer – i Sunprime Restaurant serveres sofistikert mat akkompagnert av utvalgte drikkevarer. I Sunprime Lounge serveres alle typer drinker fra tidlig morgen til senkveld. Nyt behandling på Sunprime Spa eller benytt deg av treningstilbud som yoga og vannaerobic. Ekstra glad i basseng? Bestill en suite med direkte utgang til bassenget. Sand og saltvann ligger en kort tur unna med hotellets strandbuss, eller ta det som en fin spasertur. Fra og med 1. juni 2017 vil du få ekstra fordeler som gjest på dette hotellet. Dette innebærer blant annet det nye 24-timersløftet – hvis du ikke er fornøyd ved ankomst til hotellet lover Ving å finne en løsning innen 24 timer.
Hit reiser du med Ving.

Designhotel R2 Bahia Playa & Spa, Fuerteventura

På Designhotel R2 Bahia Playa & Spa i Tarajalejo kan roe ned ved å plaske i bassenget, nyte en spa-behandling eller ta en spasertur langs strandpromenaden. Spandér gjerne på deg en superiorsuite i den litt bortgjemte Romantic Fantasia-delen; her er det blant annet flere jacuzzier man kan kose seg i. Skjenk champagne i glassene, ta en skål for hverandre og for en deilig ferie i tosomhet.
Hit reiser du med Apollo.


5-stjerners luksus på Kanariøyene