Luksuriøse all inclusive-reiser til superpris

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Shutterstock
Foto: Thinkstock
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Startour
Foto: Startour
Foto: Startour
Foto: Startour
Vinterens mørke og kulde kan gjøre hvem som helst værsyk, men klarer du å holde deg til etter jul kan du gjøre et reisekupp. Lag et nyttårsløfte til deg selv om en god start på 2016 med en luksuriøs reise som ikke koster skjorta, på en strand i blant annet Mexico, Kapp Verde eller Kanariøyene.
Publisert 16 desember 2015

Etter nyttår starter en av årets billigste perioder om du er ute etter en rimelig reise. Reiser du i en av årets første måneder kan du få en reise for nesten halv pris sammenlignet med hva det koster å reise i for eksempel juleferien. Bestill en ferie i januar, februar eller mars og start det nye året på best mulig måte. Vi har plukket frem noen luksuriøse, men også rimelige, charterhotell for deg som vil reise på all inclusive i vinter.

R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness, Spania

Det ligger i navnet. På dette stilige firestjerners all inclusive hotellet på Costa Calma får du et moderne hotell til en overkommelig pris. Det er også en aldersgrense på 16 år, så dette hotellet passer perfekt for de som vil ha en rolig ferie. Hva med den bortgjemte Romantic Fantasia-delen? Her har du blant annet flere jacuzzier. Fyll glassene med champagne og skål for hverandre. Ellers er det to bassenger på området, poolbar, frokostbuffet, kveldsunderholdning og gratis Wifi på hele hotellet så du enkelt kan holde deg oppdatert. Kos deg på spaet, i saunaen, i det innendørs bassenget eller unn deg en deilig behandling. Du har også trimrom, skjønnhetssalong og vaskeriservice. Herfra er det bare 20 minutter til en svart sandstrand uten solstoler, og 250 meter til minimarkedet i Tarajalejo. Hit reiser du med Apollo. Les mer og se priser her.

Bahia Principe Costa Adeje, Tenerife

På dette populære familiehotell i Playa de las Américas på Tenerife bor du bra. Hotellet ligger vakkert til med utsikt over havet. Bassengområdet består av tre basseng, og et av de er oppvarmet på vinteren. For barna er det et separat barnebasseng, lekeplass og barneklubb. Hotellet har også jacuzzi, spabehandlinger, treningsrom, squashbaner og det er kort vei til en fin golfbane. Bestill dobbeltrom med plass for tre personer eller så velger du en romslig juniorsuite for opptil fire personer. I all inclusive-prisen er måltider i bufférestauranten, tre middager på á la carte-restaurant, ubegrenset med forfriskninger og aktivteter inkludert. Hit reiser du med Apollo og Ving. Les mer og se priser her.

Riu Touareg, Boa Vista på Kapp Verde

Bo rett ved Santa Monica-stranden med all inclusive sydvest på Boa Vista med 4.5 stjerner. Her får du oppvarmet basseng, nedsunket bassengbar, spa, treningsrom og tennis. Den barnefrie sonen, Riu Touareg Couples, ligger nærmest stranden og preges av en rolig, voksen atmosfære med et eget basseng med boblebad og snackbar. Hotellet arrangerer også volleyball på stranda. Gratis Wifi i resepsjon, og mot betaling på resten av hotellområdet. Du reiser hit med Startour. Les mer og se priser her.

Riu Funana, Sal på Kapp Verde

På dette firestjerners hotellet med beliggenheten ved stranden har du tilgang til flere bassenger, barer og restauranter. Her får du blant annet tilgang til treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills, dykking, windsurfing og kajakkpadling, samt trimrom og tennis. Her finner du også barneklubb og Bamseklubben for barn 3–5 år for de små. De to store bassengområdene har nedsenket bassengbar der du sitter på barstoler i vannet. Gratis Wifi i resepsjon, og mot betaling på resten av hotellområdet. Du reiser hit med Startour. Les mer og se priser her.

Ocean Coral Turquesa by H10, Mexico

På dette eksklusive femstjerners hotellet bor du i grønne omgivelser rett ved stranden i Puerto Morelos i Mexico. Bade og sole kan du gjøre ved hotellets bassengområde som består av fire basseng som er helt forskjellige, eller på hotellets private strand. Det er også gratis wifi-tilgang slik at du kan holde deg oppdatert. For barna er det et separat barnebasseng og en internasjonal barneklubb. Slapp av med en drink på hotellets strandbar eller baren i bassenget, eller test ut spaet og treningsrommet. Når du blir sulten finnes det flere bufférestauranter og a la carte-restauranter å velge mellom, samt et creperie og en sportsbar som blant annet serverer hamburgere. Rommene har også en privat møblert balkong med utsikt mot hele eller deler av havet. Hit reiser du med Star Tour. Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser i vinter:
- Firestjerners all inclusive i vinter
- Femstjerners all inclusive i vinter


4 og 5-stjerners all inclusive-reiser