Bo billig og bra på Gran Canaria

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: Solia
Foto: Ving
Foto: Apollo
Gran Canaria er et av vinterens mest populære charterreisemål. Vi har valgt ut seks hotell for deg som vil ha en solfylt, spansk og rimelig solferie når kulden har lagt seg over Norge.
Publisert 21 august 2017

Gran Canaria er det mest populære reisemålet på vinterhalvåret for oss nordmenn og det er mange av oss som reiser dit en uke eller to når det er kaldt og mørkt her hjemme. På Gran Canaria finnes kilometerlange sandstrander som bare venter på deg. Her har vi valgt ut noen populære men rimelige charterhotell for deg som vil ha sol i vinter.

Porto Alegre

Dette hotellet har et pent bassengområde med herlig utsikt over havet. Fra Porto Alegre tar det bare noen minutter å gå til Las Olas, hvor det ligger noen restauranter og butikker, og til stranden tar det et drøyt kvarter. Rommene er helt enkelt innredet med balkong og har kjøleskap og annet enkelt kjøkkenutstyr. Fra november til mars er de fleste gjestene her skandinaviske. Gratis wifi er tilgjengelig på hele hotellet.
Les mer og se priser her.

Tamanaco

Tamanaco er et lite leilighetshotell med høy beliggenhet og utsikt over Puerto Rico-dalen og havet. Stranden ligger 10 minutter unna, og hotellet har en personlig service og ligger i et rolig område. Du kan enkelt gå til shoppingsenteret, restaurantene og pubene i Puerto Rico. Rommene er lyst innredet med balkong. Måltider er ikke inkludert, men du har kjøleskap, mikro og annet som trengs for å lage til koselige frokoster på terrassen. Wifi er tilgjengelig ved bassenget og i resepsjonen.
Les mer og se priser her.

Servatur Green Beach, Arguineguin

På dette populære leilighetshotellet ved havet utenfor Arguineguin bor du som reiser uten barn veldig bra. Bassengområdet er vakkert med et basseng som er oppvarmet på vinterhalvåret, solterrasse og bassengbar. Vil du bade i havet så ligger den fine sandstranden Anfi Beach en spasertur på tjue minutter bort. På vinterhalvåret har også hotellets populære à la carte-restaurant og bar åpent. Det finnes flere forskjellige leilighetskategorier, alle med enkelt kjøkkenutstyr og et lite hybelkjøkken.
Les mer og se priser her.

Suite Hotel Jardin Dorado, Maspalomas

På dette hotellet som ligger midt på golfbanen i Maspalomas bor både golfspillere og badenymfer veldig bra. Bassengområdet er stort og består av to basseng som er oppvarmet på vinteren. Foretrekker du sand mellom tærne så går det gratisbusser til strendene i Maspalomas og Playa del Ingles. Du kan også slappe av med en deilig massasje eller spille litt bordtennis, tennis eller squash. Hotellet har en restaurant med både buffé og à la carte, og vil du unne deg litt ekstra kan man legge til all inclusive. Velg mellom å bo i en suite eller en toromsleilighet.
Les mer og se priser her.

Cordial Mogan Valle, Puerto de Mogán

Her bor du på et fint og barnevennlig hotell med rolig beliggenhet i eksklusive Puerto de Mogán. Det finnes tre bassengområder å velge mellom så både store og små blir fornøyde her, og best av alt er et det er tre basseng som er oppvarmet på vinterhalvåret. Du kan også slappe av med en spabehandling eller så kan du holde deg i form med å trene i treningsrommet eller spille tennis. Hotellet har restaurant med buffé, à la carte og en snackbar med lunsj. Du bor i moderne og velutstyrte leiligheter med minikjøkken og balkong.
Les mer og se priser her.

Parquemar bungalower, Playa del Inglés

På dette hotellet bor du sentralt iPlaya del Ingles i nærheten av både butikker og restauranter. De to bungalowhusene ligger i en oaselignende hage, og her finnes et fint bassengområde med voksenbasseng og barnebasseng. Vil du bade i havet er det cirka en kilometer å gå til nærmeste strand. Du bor i fine to- eller treromsbungalower eller en etromsleilighet med minikjøkken.
Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du enda fler reiser:
- Populære charterhotell på Gran Canaria - under 3000 kroner
- Populære charterhotell med all inclusive
- Luksushotell på Gran Canaria


Charter til Gran Canaria