Publisert 11 august 2012

Eagle Beach, Aruba

Om det er hvit sand som føles som melis og turkis hav du er ute etter er Eagle Beach på øya Aruba et bra valg. Her er det solsenger og parasoller, ingen høyhus og latmannsliv som venter.

Great Guana Cay, Bahamas

Denne stranden er manges favoritt på Bahamas, og det er virkelig et tropisk paradis med alt som hører til; strandbarer, solsenger, kritthvit sand, turkis hav og karibiske rytmer.

Seven Mile Beach, Grand Cayman

Myk og deilig korallsand og luksushotell på rekke og rad med utsikt over Det karibiske havet. Stranden er nesten ni kilometer lang så selv om det er mange hotell her er det sjelden at stranden blir overfylt.

Playa Rincon, Den dominikanske republikk

Muligvis landets aller beste strand, og da finnes det mange å velge mellom. Den ligger nesten helt urørt inne i en bukt på Samanahalvøya, og for å komme deg hit må du enten ta en båt eller ha en bil med firhjulsdrift. Vel fremme venter en gylden sandstrand og grønne palmer.

St. Jean Beach, St Barths

Denne stranden er egentlig to strender separert av hotellet Eden Rock. Sanden er kritthvit og havet er så turkis at det nesten ser uvirkelig ut. Her finnes alt fra luksushotell og hete strandklubber til roligere områder med bare en liten strandbar og noen solsenger.

Pigeon Point, Tobago

Mange ganger kåret til Tobagos vakreste strand, og det er ikke ufortjent. Den hvite sanden, det smaragdgrønne vannet og de mange fasilitetene som dusj, toalett, strandrestauranter og solsenger gjør at dette er en perfekt strand å tilbringe noen dager på.

Shoal Bay, Anguilla

Den karibiske stranddrømmen oppfyller du enkelt her på Anguilla og Shoal Bay. Vannet er ekstremt turkis og krystallklart, sanden er myk og kritthvit – en helt perfekt strand med andre ord. I tillegg finnes det flere hyggelige små restauranter og strandbarer, og vannsport for de som vil gjøre noe annet enn å bare sole seg.

White Bay, British Virgin Islands

På den lille øya Jost Van Dyke finner du strandparadiset White Bay Beach. En kritthvit sandstrand inne en bukt omkranset av grønn skog og palmer. Et urørt lite paradis langt bort fra de store cruiseskipene og charterhotellene.

Grand Anse, Grenada

Grenada har mange flotte strender, men Grand Anse er nok en av de aller beste. Tre kilometer med fin sand, stille hav og lite vind. Noen små barer finnes og matboder som selger god og billig mat, om du ikke vil spise på noen av de flotte hotellene som ligger ovenfor stranden.


Karibisk charter