Karibia – et all inclusive-paradis

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Ving
Foto. Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Goviral.com
All inclusive-konseptet er noe som bare blir mer og mer populært blant nordmenn. Mange har forstått at man ikke trenger å bare være på hotellet, og at man selvfølgelig kan oppleve både natur og kultur selv om alt er inkludert i prisen. I Karibia finnes det utrolig mange all inclusive-hotell, alle med veldig bra standard. Her kan du lese om og se bilder av noen av våre favoritter.
Publisert 3 oktober 2012

Divi Aruba All-Inclusive, Aruba

Dette fantastiske hotellet ligger på den vakre paradisstranden Druif Beach og tilbyr sine gjester hele ni restauranter, syv barer og lounger, ikke-motorisert vannsport, golf, spa og tilgang til nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive, og dets mat og aktiviteter. På hotellet har de også en fin hage som passer perfekt for late dager i solen. Du trenger aldri å ha det kjedelig da hotellet har egne verter som arrangerer morsomme aktiviteter hver dag. Det er også kveldsunderholdning flere ganger i uken og for barna har de en barneklubb med engelsktalende personale. Hit reiser du med Ving.

Hotel Riu Yucátan, Mexico

Bare tre kilometer fra Playa del Carmen ligger Hotel Riu Yucátan som en liten karibisk oase, omringet av palmer og krystallklart vann. Hotellet har to basseng, et gym, to jacuzzi og et helsesenter med forskjellige former av behandlinger og massasje. I de fire restaurantene som finnes på området serveres fantastisk god mat, blant annet fra det meksikanske kjøkkenet. Vil du ha enda mer variasjon kan du også besøke søsterhotellene Riu Tequila, Riu Playacar og Riu Lupita og deres restauranter. På Riu Yucátan har de et stort utvalg av aktiviteter å velge mellom, som for eksempel tennis og diverse vannsport. Hotellet har også seks barer og kafeer som er vel verdt et besøk i tilfelle du blir tørst.
Les mer og se priser her.

Bahia Principe Ambar, Den dominikanske republikk

Dette hotellet har det meste som man kan ønske seg av et all inclusive-hotell. Med perfekt beliggenhet på stranden i Punta Cana er det ingen mangel på sand der du kan ligge å sole deg. Hotellet har massevis av aktiviteter som aerobics, yoga, basket, windsurfing, seiling og snorkling. Dessuten har de et veldig hyggelig spa der du kan lade batteriene i tilfelle du trenger det. På Bahia Principe Ambar er bare gjester over 18 år velkommen, så her kan du virkelige slappe av og nyte uten å måtte svømme mellom diverse oppblåsbare leker i bassenget.
Les mer og se priser her.

Hotel Tuxpan, Cuba

For deg som ikke vil bo på et fire- eller femstjerners hotell finnes dette herlige hotellet med tre stjerner, som har super beliggenhet rett på stranden i Varadero. Det er et hyggelig hotell med mange bra fasiliteter som et fint bassengområde med separat barnebasseng og en poolbar. Solstoler og parasoller er inkludert i prisen i tillegg til handdukservice. Om du reiser med barn så finnes det en barneklubb for de mellom 4 og 10 år som har engelsktalende personale. Hotell Tuxpan har mange aktiviteter for sine gjester – velg mellom tennis, fotball, bordtennis, volleyball, vannpolo, snorkling og windsurfing. Når magen begynner å rumle er det bare å velge og vrake mellom alle barer og restauranter.
Les mer og se priser her.

For deg som ikke vil ha alt inkludert

Guadeloupe som også ligger i Karibia er litt annerledes en de andre øyene da den har et større utvalg av aktiviteter. Perfekt for de som vil ha en aktiv ferie. Alt fra aerobics og tennis til vannsporter som kajakk og windsurfing. Det finnes dessuten et stort utvalg av utflukter å velge mellom. Den ene dagen kan du “smake” på Guadeloupe for å neste dag dra ut på havet for litt dyphavsfiske. For å gi sine gjester en så bra opplevelse som mulig har reisearrangøren Langley nå byttet fra et vanlig charterfly til velkjente Air France. Samarbeidet passer bra med tanke på at øya Guadeloupe faktisk er en fransk øy. Guadeloupe tilbyr turkis hav, herlige strender og palmer, akkurat som andre karibiske øyer, men er likevel spesiell og annerledes på mange måter. Reiser du hit med Langley får du en herlig frokostbuffé, en aperitiffbuffé før middag, en treretters middagsbuffé laget av lokale råvarer og vin, øl eller juice til maten inkludert i prisen. Vil man ha all-inclusive betaler man et lite tillegg.
Les mer her.


Mer all-inclusive