10 all inclusive-hotell i Karibia

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Azul Fives
Foto: Tamarijn Aruba
Foto: Casa Marina Beach Hotel
Foto. RIU Club Hotel Varadero
Foto: Gran Bahia Principe Sian Ka´an Hotel
Foto: Crystal Cove
Foto: El Dorado Seaside Suites
Foto: RIU Palace Bavaro
Foto: Excellence Riviera Cancun
Foto: Dreams Tulum
I vinter er det Karibia som er reisemålet alle snakker om og vil reise til, og derfor har vi funnet frem ti hotell med all-inclusive, kritthvite strender og karibiske rytmer.
Publisert 22 august 2012

Noen av de beste all inclusive-hotellene finner man i Karibia der dette har vært en vanlig ferieform lenge. Her har vi funnet frem noen av våre favoritter.

Azul Fives, Playa del Carmen, Mexico

Playa del Carmen er en av de mest populære feriebyene i Mexico, og også en av de hyggeligste. Stranden er helt fantastisk og bor du på flotte Azul Fives får du deres “gourmet all-inclusive” og kan velge mellom fem á la carte-restauranter og en bar som serverer ikke mindre enn 31 forskjellige mojitos. Hotellet holder den høyeste standarden, ligger rett på stranden og er helt nybygd. Hit reiser du med Star Tour.

Tamarijn, Aruba

På vakre Druif Beach ligger all inclusive-hotellet Tamarijn spredt ut i flere bygninger på et stort område. Her kan du boltre deg i flere basseng, spise god mat i en av restaurantene og ta kveldsdrinken i en av de mange barene. Hotellet har også en egen 9-hulls golfbane og en klatrevegg for de som liker å være aktiv i ferien. Hit reiser du med Ving.

Casa Marina Beach Hotel, Sosua, Den Dominikanske republikk

Her bor du på et litt enklere, men veldig sjarmerende all inclusive-hotell i den herlige byen Sosua. Byen har faktisk en av del aller beste strendene i området, og hotellet ligger rett på stranden. Du har flere restauranter å velge mellom med alt fra meksikansk til italiensk mat, massevis av aktiviteter og et spa om du vil skjemme bort deg selv litt ekstra. Hit reiser du med Apollo.

RIU Club Hotel Varadero, Cuba

På den kritthvite Varadero-stranden ligger dette moderne all inclusive-hotellet som har et stort bassengområde med separat barnebasseng, et flertall restauranter med mat fra hele verden, flere barer og en nattklubb med levende musikk og underholdning. Det perfekte hotellet for hele familien som vil ha høy standard på hotellet. Hit reiser du med Apollo.

Gran Bahia Principe Sian Ka´an, Riviera Maya, Mexico

På den vakre Riviera Maya-kysten sør for Playa del Carmen ligger dette luksushotellet med all-inclusive. Her er det ikke bare alle restaurantene og barene som er inkludert i prisen, også bruk av katamaran, snorkelutstyr, kajakk og tennis er gratis. Et perfekt hotell for deg som vil ha en aktiv og romantisk ferie. Hit reiser du med Apollo.

Crystal Cove, Barbados

Vil du virkelig bo bra er det dette flotte all inclusive-hotellet du skal velge. Her er standarden på alt veldig høy, men stemningen er likevel avslappet. Hotellet ligger rett på en fin sandstrand på øyas vestkyst og har et laguneformet basseng med en bassengbar inne i en grotte. Her er det underholdning flere ganger i uken, og på kvelden kan man sitte på strandbaren og nyte en god drink. Hit reiser du med Star Tour.

El Dorado Seaside Suites, Riviera Maya, Mexico

Et romantisk all inclusive-hotell på den kritthvite stranden på Riviera Maya. Her må man være 16 år for å få sjekke inn, perfekt for deg som ikke reiser med barn. Hotellets all-inclusive er fantastisk bra og du kan velge mellom seks restauranter og åtte barer. Her er alle rom suiter, og de beste rommene har direkte utgang til bassenget. Hit reiser du med Star Tour.

RIU Palace Bavaro, Punta Cana, Den dominikanske republikk

Når bare det beste er godt nok velger du et femstjerners all-inclusive. Her bor du rett på den fine stranden i byen Punta Cana, kan velge mellom tre á la carte-restauranter, en bufférestaurant og et steakhouse. Det finnes selvfølgelig flere barer, uendelig med aktivitetsmuligheter for hele familien og 24-timers romservice. Alle rommene er juniorsuiter og de fleste aktiviteter på hotellet er gratis. Hit reiser du med Apollo.

Excellence Riviera Cancun, Puerto Morelos, Mexico

I den hyggelige byen Puerto Morelos bor du på det eksklusive all inclusive-hotellet Excellence Riviera Cancun som er fylt med luksuriøse fasiliteter. Med totalt 7200 kvadratmeter basseng og en kritthvit sandstrand er dette et badeparadis. Når du blir sulten har du ikke mindre enn åtte restauranter og velge mellom, og vil du bare ha noe å drikke finnes det ti barer. Blir du lei av sol og bad kan du sjekke inn på hotellets eget spa i noen timer. Hit reiser du med Ving.

Dreams Tulum, Riviera Maya, Mexico

Stranden her i Tulum blir gang på gang kåret til en av de beste i verden, og på dette hotellet bor du rett på stranden og har kort vei til de vakre mayaruinene som overskuer Det karibiske hav. Dette er luksus på sitt aller beste, med høy standard på alle detaljer. Hotellet har flere restauranter med alt fra meksikansk til sushi og asiatisk mat, flere basseng, bassengbar, 24-timers romservice, spa, butikker og en egen gullsmed. Og ikke minst utrolig flotte rom som er bygd i tradisjonell meksikansk stil som resten av hotellet. Hit reiser du med Apollo.


All-inclusive i Mexico