Kanariøyenes 5 kuleste hotell

Louisewinberg
Reiseguiden, besøkt 35 land

Foto: Ving
Foto: Fritidsresor/Star Tour
Foto: Fritidsresor/Star Tour
Foto: Fritidsresor/Star Tour
Foto: Fritidsresor/Star Tour
Det finnes hotell som har litt bedre mat, litt finere rom og et litt kulere basseng. Hotell som i seg selv er verdt reisen til Kanariøyene. Vi har valgt ut fem hotell som har det lille ekstra.
Publisert 31 desember 2014

Vil du at reisen til Kanariøyene blir noe helt spesielt neste gang? her er fem hotell som du garantert kommer til å elske.

The Ritz Carlton Abama, Tenerife

Sjekk inn på dette femstjerners luksushotell på Tenerife. Dobbeltrommene er på romslige 40 kvadratmeter og har terrasse eller balkong. Det finnes også et mindre antall juniorsuiter på 70 kvadratmeter om du synes det blir for trangt ellers. Resorten har ikke mindre enn syv basseng, et stort spa og en egen golfbane, og ligger i Guía de Isora på øyas vestkyst. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

La Hacienda del Buen Suceso, Gran Canaria

Her bor du på en av Gran Canaria eldste haciendaer, i fantastiske omgivelser. Gården er fra 1572 og er innredningen landling og koselig. Rundt hotellet er det bananplantasjer. På hotellet har de blant annet et tyrkisk spa, oppvarmet utendørs basseng og en jacuzzi for å nevne noe. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

La Casona de Yaiza, Lanzarote

Dette lille og eksklusive hotellet er fyllt til bredden av kunst. Det er et trestjerners hotell med bare åtte rom og alle er helt unike og innredet med enorma takmalerier, himmelsenger og vakre farger. Nyt av gode tapas og godt vin i den lille bodegaen som ligger i en gammel vinkjeller, og ikke minst nyt av de flotte omgivelsene som består av lavalandskap. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Seaside Hotel Palm Beach, Gran Canaria

Mellom havet og en 1000 år gammel palmehage ligger en femstjerners designperle av et hotell. Innredet i retrostil og med to bassengområder med 27 grader varmt vann i en tropisk hage. Selvfølgelig med eget spa og en jacuzzi. Barna har et eget område med lekeplass, og hotellet har en helt fantastisk frokostbuffé og en førsteklasses restaruant som faktisk var den første på Gran Canaria til å få en stjerne i Michelinguiden. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Hotel San Roque, Tenerife

San Roque er et firestjerners boutiquehotell som har bevart sin 1700-talls sjarm. Det finnes også eksklusive orginaler av kunstverk og en imponerende samling designmøbler. Hotellet er familieeid og drives av denne familien. Stemningen på hotellet er hyggelig og personlig. Mammaen har satt sammen en helt vidunderlig god meny og sønnen i familien driver hotellet i tillegg til at han har satt sammen den store vinlisten. Fra hotellet er det noen minutters spasertur til Garachicos naturlige havbasseng og turstien opp til byen San Juan del Reparo. Der kan man nyte utsikten over Garachico og det blå Atlanterhavet. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

I Reiseguiden søkemotor finner du din reise til Kanariøyene:
- Alle charterreiser til Kanariøyene
- Charter med all inclusive på Kanariøyene
- Barnevennlig charter til Kanariøyene


Charter til Kanariøyene