Hotellguide Berlin

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Lux 11 Berlin
Foto: nhow Berlin
Foto: Casa Camper
Foto: Art´otel Berlin City Center
Foto: Cosmo Hotel
Berlin er uten tvil en av høstens mest populære storbyer, og da passer det perfekt med en hotellguide slik at du vet hvor du skal bo.
Publisert 28 september 2012

Det finnes hotell man bare sover på, også finnes det hotell som man nesten ikke vil forlate for at det er så utrolig bra. Berlin er en trendy storby med mange kule hotell som har det det der lille ekstra. Her er noen av våre favoritter.

Lux 11

Midt i bydelen Mitte ligger designhotellet Lux 11. Rundt hotellet ligger mange av Berlins beste motebutikker, kunstgallerier og utallige kafeer, barer og restauranter. Bygningen har en spennende historie som militærsykehus og overvåkningssentral for KGB. Her bor du i en av 72 leiligheter med moderne innredning som går i hvit og rosa med et fullt utstyrt kjøkken. Rett ved siden av hotellets lobby ligger den populære restauranten Luchs, og her kan man blant annet spise frokost. Hotellet har også en bar, The Lodge, som er kjent for sine gode drinker.
Les mer og se priser her >>

nhow Berlin

Midt i hjertet av Berlin ligger musikkhotellet nhow Berlin som er kjent for sin veldig spesielle design både inne og ute. Her har de lagt mye fokus på spennende innredning og ikke minst teknikk. Du kan velge mellom forskjellige fargetemaer på rommet, alt fra rosa til blå og svart, og mange av rommene har utsikt over elven Spree. Alle rommene har selvfølgelig gratis wi-fi, tv med film “on demand” og iPhone/iPod-dock slik at man kan høre på sin egen musikk. Er du litt mer musikalsk en gjennomsnittet har hotellet også to musikkstudioer der du kan spille inn musikk. Hotellet har også eget treningssenter med relax-avdeling, og både restaurant og bar.
Les mer og se priser her >>

Casa Camper

Et ungdommelig designhotell i den populære bydelen Mitte er Casa Camper. De 51 rommene har spennende innredning i mørke farger og mye tre, og fra utsiden ser hotellet ut som en enorm julekalender der vinduene er nummererte “luker”. Snackbaren Tentempíe på øverste etasje tilbyr hotellets gjester gratis snacks og drikke 24 timer om døgnet, og restauranten Dos Palillos der du spiser autentisk asiatisk mat servert som spanske tapas.
Les mer og se priser her >>

Art´otel Berlin City Center

I bydelen Charlottenburg med gangavstand til Kurfürstendamm med sin fantastiske shopping er dette et av de beste hotellene i sentrale Berlin. Vil du utforske Berlin kan du enten låne en sykkel på hotellet eller benytte deg av kollektivtrafikken som finnes rett utenfor døren. Hotellet har 152 rom som alle er inspirert av kunstneren Andy Warhol, og her får du som gjest gratis wi-fi og alle andre fasiliteter du trenger, og rommene har spennende og moderne innredning. Frokosten spiser du i hotellets egen frokostrestaurant, og resten av døgnet kan du spise amerikansk streetfood og drikke drinker i restauranten Factory.
Les mer og se priser her >>

Cosmo Hotel

Luksus og personlig service er noe de er bra på her. Hotellet ligger i bydelen Mitte, og har gangavstand til Berlins hotteste nattklubber og barer. Shoppingen i området er også veldig bra, så her bor du perfekt om du er i Berlin for å shoppe. De 84 rommene på Cosmo Hotel er innredet i varme krydderfarger blandet med hvit og sølv, og panoramavinduene gir deg en fantastisk utsikt over Berlin. Hotellet har en restaurant med spennende mat med fokus på urter og kjøtt fra området.
Les mer og se priser her >>


Fly til BerlinHotell i Berlin