Høstens herligste all-inclusive

Roy
Reiseguiden, besøkt 68 land

Foto: Thinkstock
Foto: Clubhotel Riu Vista Mar
Foto: Lopesan Baobab Resort
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Star Tour
Foto: Riu Palace Riviera Maya, Mexiko
Foto: Riu Palace Bavaro, Den dominikanske republikk
Foto: Star Tour
Foto: Premier Le Reve Spa & Resort
Trenden med all-inclusive forsvinner ikke, og hotellene blir bare bedre og bedre. Men et voksende utvalg gjør at mange synes det er vanskelig å velge hvilket hotell man skal bestille. For å hjelpe til har vi plukket ut noen ekstra lekre hotell du kan se litt nærmere på.
Publisert 23 september 2012

På høsten bytter charterarrangørene sitt reiseutvalg fra sommer- til vinterreisemål, og det er ofte forvirrende å finne ut av hvor det er bra å reise fra nå av og frem til jul. Vi tipser om noen bra reisemål og når det er mulig å gjøre et reisekupp. De utvalgte hotellene har høy standard og er alle hotell som tidligere besøkere har vært veldig fornøyde med. Her har du vårt utvalg.

Gran Canaria

Gran Canaria er som alltid i topp på vinteren og veldig mange av charterflyene som setter kursen sørover på vinteren lander her. Standarden på hotellene har gradvis blitt mye bedre og i dag finnes et stort utvalg av fantastisk hotell på øya, spesielt blant de som har valgt å fokusere på spa. Og her er været bra hele vinterhalvåret.

Riu Vista Mar, Amadores
Beliggende på en klippehylle med fin utsikt over havet finner du dette flotte familiehotellet. Det er en del av Riu-kjeden og har veldig bra all-inclusive. Det ligger noen kilometer fra stranden, men det går gratis buss til stranden Playa Amadores på dagtid.
Les mer og se priser her.

Lopesan Baobab Resort, Meloneras
I flere år har dette vært et veldig populært og eksklusivt hotell med et enormt, oppvarmet bassengområde ved Meloneras-stranden. Hotellet er bygd i afrikansk safari-stil og det er vanskelig å ikke like det. Høy nivå på servicen er noe av det som gjør at gjestene kommer tilbake hit år etter år. Det finnes forskjellige måltidspakker man kan kjøpe, alt fra bare frokost til halvpensjon. Et hotell som bare må med på vår liste selv om de ikke har all-inclusive.
Les mer og se priser her.

Tenerife

Enda en øy-klassiker med mange bra hotell, og akkurat som på Gran Canaria er det veldig bra vær her på vinterhalvåret.

Bahia Principe Costa Adeje
En stor resort som er oppdelt i to hotell, Tenerife og Adeje. Vakre bassengområder der et av bassengene er oppvarmet på vinteren. Her har de et fint spa med massevis av behandlinger, og hotellet ligger noen rundt en kilometer fra stranden Playa Paraiso.
Les mer og se priser her.

Kapp Verde

Et afrikansk alternativ til Kanariøyene. Her har det de siste årene blitt bygd mange fine hotellanlegg, og det er også en av årets nyheter i de norske charterkatalogene. Det kan blåse en del her, spesielt i mars-april, men på høsten er det som regel veldig fint. Vi har valgt ut et hotell på øya Boa Vista, et reisemål som er blitt utsett til et av Afrikas beste av Tripadvisor.

Clubhotel Riu Karamboa
Dette er et av Kapp Verde mest populære hotell, og Riu-kjeden står som alltid for bra kvalitet. Hotellet har et stort bassengområde ved den lange sandstranden Praia de Chaves, og mange aktiviteter for både liten stor.

Riu Touareg
Enda et flott Riu-hotell, på den sydvestlige delen av Boa Vista. Det er nybygd og ligger rett ved stranden, og ikke minst er det et veldig bra all inclusive-hotell. Her får du som gjest et stort bassengområde, spa-senter og mange aktivitetsmuligheter.

Mexico

Mexico er ekstremt populært i år. Kombinasjonen av verdens beste strender, god mat og fantastisk utflukter til unike og historiske severdigheter er vanskelig å slå.

Riu Palace Riviera Maya, Playa del Carmen
Dette luksushotellet ligger rett på den kritthvite sandstranden i rolige Playacar, et hotellområde ved siden av livlige Playa del Carmen. Bassengområdet har en swim-up bar og mange aktiviteter for hele familien. Hotellets rom er store og romslige.
Les mer og se priser her.

Den dominikanske Republikk

En karibisk destinasjon med perfekt sommervær hele vinterhalvåret. I området Punta Cana finner du vakre strender og mange bra golfbaner.

Riu Palace Bavaro
Et veldig bra hotell med massevis av aktiviteter, og et bassengområde rett ved den fine sandstranden Playa Bavaro.
Les mer og se priser her.

Egypt

Egypt har veldig mange bra all inclusive-hotell, og standarden er som regel veldig høy. Og ikke minst er det bra vær her hele høsten.

Premier Le Reve Spa & Resort, Sahl Hasheesh
Hotellet for deg som reiser uten barn og vil unne deg litt luksus. Ligger i et stille område noen mil sør for Hurghada. Aldergrense for å bo her er 16 år, og rommene er lyse og store. Hotellet har også en veldig fin spa-avdeling.
Les mer og se priser her.

Høstens billigste all-inclusive får du om du reiser før juleferien, og er hjemme igjen før julaften. Ukene 48, 49 og 50 er ofte noen av de billigste ukene å reise, og her har vi tatt frem en oversikt:
Charter med all-inclusive og avreise i uke 48,49 eller 50 >>


Mer all-inclusive