Hete hotell på Rhodos

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Star Tour
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Rhodos har vært en av Hellas mest populære ferieøyer siden charterturismens barndom. Øya har frodig natur, lange fine strender, antikke ruiner og et pulserende uteliv.
Publisert 13 mars 2013

Nedenfor har vi plukket frem fem hete hotell i dette ferieparadiset.

Amathus Elite Suites, Ixia
Amathus Elite Suites er et førsteklasses hotell i luksuriøse og frodige omgivelser. Dette komplekset er en separat del av hotellet Amathus Beach og egner seg for voksne som reiser uten barn. Hotellet ligger kun et steinkast fra stranden og med behagelig gåavstand til Ixia sentrum. Her får det tilgang til herlige basseng, utsøkte restauranter, treningsstudio og badstue, samt et av Rhodos største spa. Manikyr og pedikyr, i den nyere spa-delen, er inkludert i hotellprisen.
Les mer og bestill din reise her

Atlantica Imperial Resort & Spa, Kolymbia
Atlantica Imperial Resort & Spa ved den vakre Kolymbiastranden, har en meget høy standard og egner seg best for deg som reiser uten barn. Fra bassengområdet har du flott utsikt over havet. Atmosfæren er fredelig og behagelig. På dette intime hotellets moderne spa kan du nyte luksuriøse kropps- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har all-inclusive for deg som vil legge lommeboken hjemme.
Les mer og bestill din reise her

Sunprime Miramare Beach, Ixia
Hotellet Sunprime Miramare Beach var på 1960-tallet et populært tilholdsted for kjendiser over hele verden. Hotellet passer deg som har ekstra høye krav til komfort og service, samt for deg som reiser uten barn. Området består av herlige suiter og bungalower, kunstige laguner, små platåer og spektakulær utsikt over azurblått hav – som en liten, gresk øy. Skjem bort deg selv på hotellets spa eller delta, kostnadsfritt, på ulike treningstimer.
Les mer og bestill din reise her

Mythos Beach Resort, Afandou
Mythos Beach Resort er et mekka for barnefamilier. Hotellet har også fått Tripadvisors Certificate of Excellence både i 2011 og 2012. Dette fantastiske hotellet ligger rett ved stranden og har gangavstand til Kolymbia med butikker, restauranter og barer. Hotellet har et bredt aktivitetsprogram som passer både store og små. Det herlige bassengområdet består av et oppvarmet aktivitetsbasseng, barnebasseng med sklie og et relaxbasseng med jacuzzi like ved stranden.
Les mer og bestill din reise her

Boutique 5, Kiotari
Boutique 5 er et nybygget femstjerners hotell, perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie og som stiller litt krav til komfort. Hotellområdet består av en liten, hyggelig hage, et bassengområde med fantastisk utsikt og et lekkert spa med avslappende behandlinger. Hotellet har 17-års grense og egner seg derfor for deg som reiser uten barn. Rommene har eksklusiv innredning, egen balkong og en fabelaktig havutsikt.
Les mer og bestill din reise her


Charter til Rhodos