Her bor du i London

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Bare noen timer bort med fly ligger populære London. En storby vi nordmenn gjerne besøker igjen og igjen for å shoppe, se på fotball, spise på de fantastiske restaurantene og se en musikal eller to.
Publisert 28 januar 2013

Her er vår guide til noen av London områder og hoteller.

Camden

Det har skjedd mye i Camden de siste årene, og i dag er området et av de bedre i London. Men du finner fortsatt de spesielle butikkene og litt alternative markedene her, og det finnes mange billige og bra restauranter å spise på når man blir sulten. Populære Yum Cha serverer fantastisk Dim Sum og eller så kan du gå til Haché for en kvalitetsburger. Camden er også et ypperlig sted å dra til om du vil høre på live musikk. Vil du bo billig er Camden Lock Hotel et bra alternativ, foretrekker du litt finere hotell har Holiday Inn London Camden flotte rom og super beliggenhet.
Her kan du søke etter hotell i hele London.

Shoreditch

Bydelen er kanskje mest kjent for det populære markedet Brick Lane Market, men her kan du også fråtse i mat fra hele verden, danse hele natten på nattklubber som ofte får besøk av kjente DJ´er og ikke minst shoppe i de mange små butikkene. Spis en av Londons beste brunsjer på populære Leila´s Café og drikk kaffe på prisvinnende Prufrock. Sove kan du gjøre på flotte The Re London Shoreditch som også har bra priser.
Her kan du søke etter hotell i hele London.

Oxford Street

Om du er i London for å shoppe på de store og kjente kjedebutikkene er det Oxford Street som gjelder. Her finner du butikker som Topshop, Pull and Bear, American Apparel, Niketown og Forever 21. Men man vil kanskje ikke bo akkurat på den store shoppinggaten, det kan være godt å komme litt bort fra de store folkemengdene og det finnes mange bra hotell i området. Vil du bo litt ekstra bra og unne deg litt luksus skal du velge The Langham. Billigere er det å bo på Astor Court Hotel, men dette trestjerners hotellet har også bra standard.
Her kan du søke etter hotell i hele London.

Brixton

Midt i South London ligger bydelen Brixton som tiltrekker alle som elsker god mat, live musikk og trendy barer. Gå for all del ikke glipp av de fantastiske hamburgerne på Honest Burger eller de himmelske pizzaene på Franco Manca. Du kan også spise godt på Brixton Market som er et matmarked med mange spennende spisesteder. Brixton har ikke mange hotell å velge mellom, ofte får man bo litt utenfor selve området. Church Street Hotel er et veldig bra valg med rimelige priser.
Her kan du søke etter hotell i hele London.

Mayfair

Er du ute etter luksus og dyre designerbutikker er Mayfair plassen for deg. Her finnes noen av landets beste restauranter, og skal du virkelig skjemme bort deg selv skal du bestille bord på Hix Mayfair for moderne britisk mat eller den nyskapende restauranten Pollen Street Social Club for mat helt utenom det vanlige. Vil du bo på det ultimate, britiske luksushotell skal du velge The Connaught, men vær forberedt på å betale dyrt for det også. Vil du gjerne bo i Mayfair, men ikke blakke deg helt er Hilton London Green Park et bra alternativ.
Her kan du søke etter hotell i hele London.

Finn en billig flybillett til London med vårt store flysøk.


Billige flybilletter til LondonPopulære hotell i London